avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Activitate bszili

Activitate bszili

Va multumes pentru ajutor =D>
"LEGE nr. 210 din 31 decembrie 1999
privind concediul paternal
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 654 din 31 decembrie 1999
Data intrarii in vigoare : 14 februarie 2000

Forma actualizata valabila la data de : 11 aprilie 2000
Prezenta forma actualizata este valabila de la 14 februarie 2000 pana la 23 iulie 2012

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

ART. 1
(1) Concediul paternal se acorda in conditiile prevazute de prezenta lege, in scopul de a asigura participarea efectiva a tatalui la ingrijirea noului-nascut"

acest citat este din produsul informatic LEGIS STUDIO produs de CTCE Piatra Neamt.
oare e o eroare celor de la societatea informatica????
buna ziua,

ma adresez la dvs cu o dilema.
conform legii 210/1999, art.1 se acorda concediul paternal.
Intrebarea mea este daca acesata lege mai este in vigoare pentru faptul ca, si citez din lege "Prezenta forma actualizata este valabila de la 14 februarie 2000 pana la 23 iulie 2012".
Mentionez ca ar trebuii sa intru in concediu paternal in luna August - Septembrie 2012.

Va multumesc anticipat,

bszili
Răspuns la discuția al.13/lea salariu
Nu a fost concediat, ocupa un post de suplinitor pe o perioada de 1 an.
Problema este ca serviciul de ambulanta este o institutie separata de spitalul de urgenta. In acest caz este indreptatit sa primesca bani respectivi ?
buna,
momentan lucreaza la spitalul de urgenta, deci daca am inteles bine este indreptatit sa primeasca salariul respectiv ?
Buna ziua,
daca puteti sa specificati si legile dupa care se acorda 13-lea salariu.
faratele meu a lucrat din data de 12.09.2009 pana in 01.10.2009 la serviciul de ambulanta. pentru perioada 2008 a primt bani dar dupa ce a plecat de la ambulanta nu a primt acest drep pe motivul ca nu mai are dreptul din cauza ca nu lucreaza momentan la serviciul de ambulanta.
va multumesc,
Răspuns la discuția al 13 lea salariu
Buna ziua,
daca puteti sa specificati si legile dupa care se acorda 13-lea salariu.
faratele meu a lucrat din data de 12.09.2009 pana in 01.10.2009 la serviciul de ambulanta. pentru perioada 2008 a primt bani dar dupa ce a plecat de la ambulanta nu a primt acest drep pe motivul ca nu mai are dreptul din cauza ca nu lucreaza momentan la serviciul de ambulanta.
va multumesc,
buna,
din pacate si eu am ajuns la curtea de apel si acolo am si castigat drepturile respective dar instanta nu a cuantificat procentul, mentionez ca am cerut 25+25%.
ce este de facut ??
fax: 0267-352643, fax automat.
va multumesc

am primit
buna ziua, am si eu nevoie de acele sentinte definitive daca puteti sa trimitei pe e-mail bszili@gmail.com