avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al.13/lea salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al.13/lea salariu

in septembrie 2009 am fost concediata pe motiv de restructurare posturi,va rog sa imi spuneti daca am dreptul la al 13/lea salariu.
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 08:29, 26 Februarie 2010
Da, aveti dreptul, proportional cu perioada lucrata in anul 2009. :)
De obicei, al 13-lea salariu se acorda numai salariatilor aflati in activitate la data la care se face plata.
Daca acest salariu se plateste in ianuarie (ca ex) iar dvs nu mai lucrati din septembrie atunci nu beneficiati de el.
din pacate nu il mai primiti.
Buna ziua,
daca puteti sa specificati si legile dupa care se acorda 13-lea salariu.
faratele meu a lucrat din data de 12.09.2009 pana in 01.10.2009 la serviciul de ambulanta. pentru perioada 2008 a primt bani dar dupa ce a plecat de la ambulanta nu a primt acest drep pe motivul ca nu mai are dreptul din cauza ca nu lucreaza momentan la serviciul de ambulanta.
va multumesc,
Daca lucrati intr-o institutie publica , aveti dreptul la al-13-lea salariu proportional cu perioada lucrata in anul 2009 .

Alte discuții în legătură

Al 13 lea salariu m.barbu m.barbu sotia este angajata pe o perioada determinata. lucreaza din aprilie 2009;beneficiaza de al 13 lea salariu pe anul 2009? (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Dreptul la al13 lea salariu in cazul in care salariata se afla in co de maternitate monicaelena monicaelena Ma aflu in concediu de maternitate de pe 21 septembrie 2009.Am nascut pe 17 nov. La sfarsitul anului tuturor salariatilor firmei la care sunt angajata li s-a ... (vezi toată discuția)