avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al 13 lea salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al 13 lea salariu

sotia este angajata pe o perioada determinata. lucreaza din aprilie 2009;beneficiaza de al 13 lea salariu pe anul 2009?
Cel mai recent răspuns: bszili , utilizator 11:42, 25 Februarie 2010
Salariatul cu CIM determinat are aceleasi drepturi ca si cel pe perioada nedeterminata.
Ca atare, sotia dvs va primi al 13-lea salariu proportional perioadei lucrate
Buna ziua,
daca puteti sa specificati si legile dupa care se acorda 13-lea salariu.
faratele meu a lucrat din data de 12.09.2009 pana in 01.10.2009 la serviciul de ambulanta. pentru perioada 2008 a primt bani dar dupa ce a plecat de la ambulanta nu a primt acest drep pe motivul ca nu mai are dreptul din cauza ca nu lucreaza momentan la serviciul de ambulanta.
va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al.13/lea salariu daniela trif daniela trif in septembrie 2009 am fost concediata pe motiv de restructurare posturi,va rog sa imi spuneti daca am dreptul la al 13/lea salariu. (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu in concediul de crestere al copilului carmen-luca carmen-luca Lucrez la spital ca asistenta .Din data de 5 ianuarie 2009 sunt in Concediul de crestere a copilului . La servici toate colegele mele au luat luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Acordarea celui de al 13-lea salariu cjalice cjalice Buna ziua! As vrea sa cunosc exact cum se acorda al 13 lea salariu , in ce baza si daca intra in calcul si perioada in care angajata s-a aflat in cele 126 de ... (vezi toată discuția)