Soul meu are 2 copii dintr-o casatorie anterioara. Dupa decesel meu acestia mostenesc si partea mea de proprietate daca eu nu am rude de gradul 1 ??????
Am inteles. Doar nu am inteles cum mai pot prelungi asigurarea la masina ce expira curand, deoarece in formularul on-line se mentioneaza buletinul lui....................
cameliaagafia
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, eram casatoriti. Pe data de 8.07.2014 eu am vandut apartamentul meu cu 4 camere din Cluj, bun propriu numai pe numele meu anterior casatoriei noastre. Pe data de 9.07.2014 am cumparat casa in comuna Marisel jud. Cluj. In contractul de vanzare cumparare a acestei case se specifica notarial citez: "Subsemnatul (sotul meu) declar pe proprie raspundere ca intregul pret de vanzare cumparare in suma de 35000euro a fost achitat integral de catre sotia mea....(eu)...din sursele ei proprii si exclusive, respectiv din vanzarea apartamentului situat in Cluj-Napoca, adresa......., inregistrat in CF.........numar topografic..........., potrivit contractului de vanzare-cumparare autentificat sub numarul de... la data de 8.07.2014 de catre notarul public Amalia Marga, eu neavand nici un fel de contributie la achitarea acestul pret de vanzare-cumparare catre vanzatorii..........."
si
"Subsemnata (eu) declar pe proprie raspundere ca intregul pret de vanzare cumparare in suma de 35000euro a fost achitat integral de catre mine din sursele mele proprii si exclusive, respectiv din vanzarea apartamentului situat in Cluj-Napoca, adresa......., inregistrat in CF.........numar topografic..........., potrivit contractului de vanzare-cumparare autentificat sub numarul de... la data de 8.07.2014 de catre notarul public Amalia Marga, sotul meu (nume) neavand nici un fel de contributie la achitarea acestul pret de vanzare-cumparare catre vanzatorii..........."
Precizez ca sotul meu nu m-a fortat in nici un fel sa-l declar coproprietar la acesta casa, a fost dorinta mea sa aiba si el casa, dupa cum am mai precizat a fost excrocat de fosta familie a lui si lasat homeless. Precizez ca asta am dorit eu si numai pentru noi, dar ca nu doresc si nu vreau (daca se poate) ca cei 2 copii ai lui rezultati din casatoria anterioara sa mosteneasca din aceasta casa achitata excusiv de mine.
Da, la semnatura contractului de cumparare casa - semnam amandoi din vointa mea.
Mai intreb o singura data acum cand sotul a decedat. Au trecut 3 ani de cand am intrebat. Daca s-a mai schimbat ceva si mai am vreo posibilitate sa-mi pastrez eu casa, cumparata exclusiv din banii mei. Am trecut-o si pe el deoarece... l-am iubit, sa stie ca si el ca are casa. Pentru ca vechea lui familie l-a lasat homeless, prin excrocari succesive.
Am un teren mic (300mp) langa drum, front 30m.
La ce distanta de sosea pot construi?
Dar daca pun numai o casa de vacanta pe piloni ( zona de munte)?
Pentru casa de vacanta mai sunt necesare autorizatii?