avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca nu s-a facut partajul dupa decesul sotului meu si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca nu s-a facut partajul dupa decesul sotului meu si fac investitii ...

Daca nu s-a facut partajul dupa decesul sotului meu si fac investitii in casa, in caz de partaj imi vor fi returnate???????????
Cam dificil. Cu siguranta ceilalți co-mostenitori nu vor dori de bună voie și atunci va trebui să vă judecați să faceti expertize... etc. Bani cheltuiți cu taxe, experti si avocați.
Mai bine faceți partajul si apoi investiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.! suntem 4 mostenitori. bunurile sunt ale soțului ... Claudia Ioana Claudia Ioana Bună ziua.! Suntem 4 mostenitori. Bunurile sunt ale soțului primite moștenire de la părinții lui. Noi (eu, soțul și copilul nostru minor în prezent) am ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj sau... las totul si plec? Fata_mxgana Fata_mxgana Situatia: Sotii, casatoriti legitim de 12 ani, stau impreuna de cca 18 ani in casa mamei lui. Sotul are un copil din prima casnicie, crescut impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu partaj inca nerezolvat dodorel62 dodorel62 Buna diminineata. Problema mea sta in felul urmator si doresc un raspuns sincrer. M-am despartit de fosta sotie cu care am un baiat de 20 de ani care este ... (vezi toată discuția)