avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate mika_ela2006

Activitate mika_ela2006

Buna ziua,
Ma aflu in fata unei probleme ,pe care nu stiu cum s-o rezolv , va rog ajutati-ma.
Am lucrat la o firma de 2 ani si de 3 saptamani ma aflu in concediu prenatal . Cand trebuia sa-mi platesca ultimul salariu si prenatalul , angajatorul mi-a spus ca a descoperit niste greseli , ca ii lipseste o suma de bani ( am lucrat in vanzari si contabilitate primara) si ca nu mai imi plateste prenatalul si ultimul salariu ptr ca am iesit lipsa si ca mai mult, va merge sa depuna plangere impotriva mea .
Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac sa-mi recuperez banii si cum as putea sa beneficiez macar de indemnizatia pentru cresterea copilului , daca banii pe concediu prenatal nu mi recuperez ... preziez ca nu vrea sa-mi de-a actele pentru a depune dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului.
Va rog spuneti-mi cui as putea sa ma adresez si cum sa-mi rezolv situatia .
Va multumesc!
Buna ziua!
Si eu sunt cam in aceeasi situatie ,dar cred ca in cazul meu masina este radiata ,dar nu reusesc sa dau de proprietar pentru a-mi trimite certificatul fiscal...cum as putea sa inmatriculez masina in orasul meu si sa fie luata in evidenta fara ca fostul proprietar sa-mi trimita acel certificat?
Multumesc anticipat !
Multumesc!
Cu siguranta daca as fi avut un avocat mi-ar fi raspuns la toate intrebarie...dar partea rea este ca nu stiu daca ne vom permite un avocat...:(...vom merge pe data de 23.03 sa vedem ce ne spune la politie ,apoi daca trebuie neaparat ....vom angaja si un avocat...:(.
Am aflat ca l-a ceva timp de cand s-a intamplat fapta ,prietenul lui a fost chemat la sectie telefonic,dar nu s-a prezentat ,iar citatie prin posta nu i-a venit ,credeti ca ar ajuta cu ceva daca va merge si prietenul la sectie lui la data cand este citat fratele meu?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Nu inteleg intrebarea? Ma intrebati daca a fost implicat si el?in acea zi a dat la politie si prietenul lui o declaratie doar atat.Acesta nu a primit nici o citatie, nimic...
Va multumesc mult pentru aceste raspunsuri!!!
am uitat sa specific ...nu are antecedente penale si este la prima fapta .
Va rog ajutati-ma cu cateva raspunsuri daca se poate..Am un frate care are 19 ani ce a savarsit o fapta nu tocmai de admirat : fiind angajat al unui hipermarket din bucuresti, intr-o zi a trecut pe la casa unde scana el un prieten cu cateva produse si ce s-a gandit el sa nu ii scaneze toate produsele ;bineinteles ca a fost descoperit de conducerea magazinului a fost chemata politia , a dat declaratie si-a recunoscut fapta ,a platit valoarea acelor produse nescanate ( 250 roni) ;
A fost obligat sa-si de-a demisia iar acum, dupa 2 luni ia veni o citatie. Trebuie sa se prezinte la sectia de politie nr.11 pe data de 23.03.
Dosar penal stiu ca i s-a intocmit , dar vreau sa stiu ce i s-ar putea intampla in cel mai rau caz si ce ar trebuii sa facem.
Cat il va urmarii aceasta fapta ,acest dosar penal?