avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate adriana.carpine

Activitate adriana.carpine

Buna ziua!
Pot depune o intampinare la recurs personal in calitate de intimat-reclamamant?
Se depun inca o data inscrisurile care deja sunt la dosarul cauzei?
Va multumesc!
Asociația de părinți a unei școli poate organiza activitatea after-school in scoala, încasand de la părinți bani sub forma de donații și ulterior sa plateasca învățătorilor organizați ca si PFA?
Buna ziua!

Care este data la care inceteaza un contract de leasing financiar pt. un imobil?
Data de sfarsit a peroadei pentru care a fost incheiat?
Data platii valorii reziduale , in cazul in care acest lucru este prevazut a se realiza ulterior termenului de sfarsit a perioadei pentru care a fost incheiat?
Mentionez ca transferul efectiv al imobilului a avut loc dupa 9 ani in urma unei hotarari judecatoresti , in aceasta perioada avand loc mai multe litigii.

Va multumesc!
Buna ziua! In cazul unui contract de leasing financiar pentru un imobil incheiat pe o perioada de 36 luni de la data de 23.11.2001 pana la 26.11.2004, plata valorii reziduale la 26.12.2004. Se incheie un act aditional la 29.03.2005 prin care se schimba utilizatorul si se stabileste ca valoarea reziduala sa fie platita la 01.06.2005 fara a fi facuta vreo precizare cu privire la durata contractului. La data mentionata utilizatorul achita valoare reziduala dar locatorul refuza sa incheie actele necesare intabularii. In urma unui litigiu inceput din 2006, printr-o hotarare judecatoreasca utilizatorul reuseste sa intabuleze imobilul in anul 2011.
1.La ce data se considera incheiat contractul de leasing?
2.Pe perioada cuprinsa intre data incetarii contractului de leasing si data intabularii efective, cel care a platit valoarea reziduala mai are calitatea de utilizator in cadrul contractului de leasing respectiv?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Daune morale
Deces cauzat de accident rutier. Mai exact vreau sa stiu cine poate sa ceara astfel de daune.
Discuție Daune morale
Care este actul normativ care reglementeaza problema daunelor morale?