Suntem o familie formata din 4 membri , sot cu 800 ron pe luna ,sotie(in CIC)cu 800 ron si alocatie copil de 42 lei .fetita cea mare este la gradinita si platim acea alocatie de hrana pentru ea.Putem beneficia in aceste conditii alocatia pentru sustinerea familiei in acest caz?
Domnule nu am primit nimic in scris de la Casa de Pensii si nu mi s-a majorat nici punctul de pensie nici pensia ,de aceea v-am intrebat cum sa procedez.Dumneavoastra imi spuneti ca as putea trimite un mail la Casa de Pensii cu numarul dosarului depus si bonul primit si sa astept raspuns de la dansii???
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsuri.
Domnule avocat in luna februarie 2008 am obtinut de la serviciu o adeverinta care precizeaza sporurile obtinute pentru vechimea in munca si pentru lucru in conditii deosebite conform HCM si conform unor INSTRUCTIUNI emise de MMPOS si Ministerul Agriculturii...
Mentionez ca am primit de la Casa de pensii a Municipiului Bucuresti un bon cu un numar de inregistrare si cu data la care a fost depusa aceasta adeverinta..
Va multumesc...
Buna ziua! Sunt pensionata din anul 2002 , 31 martie pentru limita de varsta si stagiu complet de cotizare.,am depus in anul 2008 actele necesare pentru recalculare grupei a II a de munca , am 27 de ani in aceasta grupa de munca si in 2011 inca nu am primit nici un raspuns sau altceva de la casa de pensii..ce sa fac? cui sa ma adresez??
Va multumesc pentru raspunsuri...