avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare grupa a II-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare grupa a II-a de munca

Buna ziua! Sunt pensionata din anul 2002 , 31 martie pentru limita de varsta si stagiu complet de cotizare.,am depus in anul 2008 actele necesare pentru recalculare grupei a II a de munca , am 27 de ani in aceasta grupa de munca si in 2011 inca nu am primit nici un raspuns sau altceva de la casa de pensii..ce sa fac? cui sa ma adresez??
Va multumesc pentru raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: ashilla , utilizator 22:22, 8 Februarie 2011
Care sunt actele necesare pe care le-ati depus in anul 2008 ?
Domnule avocat in luna februarie 2008 am obtinut de la serviciu o adeverinta care precizeaza sporurile obtinute pentru vechimea in munca si pentru lucru in conditii deosebite conform HCM si conform unor INSTRUCTIUNI emise de MMPOS si Ministerul Agriculturii...
Mentionez ca am primit de la Casa de pensii a Municipiului Bucuresti un bon cu un numar de inregistrare si cu data la care a fost depusa aceasta adeverinta..
Va multumesc...
In primul rand eu nu sunt avocat ci un simplu pensionar.Nu stiu ce adeverinte ati depus.Dar conditii deosebite au aparut dupa 01/04/2001.Dar daca totusi va primit dosarul,trebuia in mod normal sa va dea un raspuns in scris.Rog sa precizati daca vi s-a aplicat O.U.G.100/2008 in luna octombrie 2009 ?Adica v-a crescut punctajul mediu anual si implicit pensia.Daca raspunsul este da,totul este in regula.Daca nu ati primit nici raspuns si nici nu vi s-a aplicat O.u.g.100/2008 in octombrie 2009,faceti o interventie(electronica ca aceasta de mai sus) la casa locala in care precizati ca in data.... ati depus un dosar de recalculare si pana acum nu ati primit nici un raspus(dati toate datele de pe bon).
Domnule nu am primit nimic in scris de la Casa de Pensii si nu mi s-a majorat nici punctul de pensie nici pensia ,de aceea v-am intrebat cum sa procedez.Dumneavoastra imi spuneti ca as putea trimite un mail la Casa de Pensii cu numarul dosarului depus si bonul primit si sa astept raspuns de la dansii???
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare gresita ionitacatalina ionitacatalina odata cu martie 2011,cu legea care prevedea recalcularea pensiilor celor cu grupa 1 si 2,am descoperit ca la calculul pensiei (decizia initiala din 2007)nu s-a ... (vezi toată discuția)
Punctaj suplimentar pentru perioada lucrata in grupa ii de munca bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Vreau si eu sa ma lamureasca cineva daca tatal meu care a iesit la pensie(de invaliditate) in anul 2005 va primii vreo marire anul acesta pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 263/2010 silviaRadu54 silviaRadu54 Buna ziua, La solicitarea mea scrisa de a mi se recalcula drepturile de pensie cu prev. OUG 100/2008 si O.U.G.114/2009 , mi se recalculeaza pensia , ... (vezi toată discuția)