avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Activitate buta

Activitate buta

Discuție imprumut banca
buna seara! am o intrebare pt.cine cunoaste: am un imprumut la banca, unde platesc dobanda,firesc, as dori sa achit acest imprumut dar nush dak tre sa mai platesc si dobanda pana la sfarsitul perioadei de imprumut; mai exact am inceput in 2003 si normal, in contract, pana in 2018; dak inchei acu tre sa dau dobnda pana in 2018? sau ce costuri/comisioane ar trebui sa mai dau; multumesc tuturor celor care ma vor ajuta...=D>
buna seara! am cumparat o masina second hand,in 2010, an fabricatie 2007 si am achitat 3610ron taxa de prima inmatriculare; stie cineva daca se mai recupereaza ceva bani din aceasta taxa si in ce mod? va multumesc!:((
Răspuns la discuția plafar
din cate am auzit nu prea se mai dau aprobari (sau autorizatii, ma rog) pt. un astfel de comert (la parterul blocului cu acces direct); de fapt asta ma interesa : daca se dau ori nu si cine spune asta ,este cadru legal, adica vreo lege sau ceva de genu' care sa reglementeze acest tip de comert? multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția plafar
cred ca ati inteles destul de bine ce am vrut sa spun prin "plafar",dar sa ma exprim totusi mai corect : a se intelege prin plafar magazin de desfacere produse naturiste (ceaiuri,suplimente nutritive,cosmetice naturale,s.a.m.d.); v-as ramane indatorat pt. un raspuns la subiect; multumesc!
Discuție plafar
buna ziua; doresc sa deschid un plafar intr-o garsoniera la parterul unui bloc : este legal?, daca da ce acte ,autorizatii,s.a.m.d. trebuiesc obtinute; mentionez ca as dori sa am acces direct, nu prin scara blocului sau pe la geam (o usa direct de afara);:help::worthy: va multumesc!