avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut banca

buna seara! am o intrebare pt.cine cunoaste: am un imprumut la banca, unde platesc dobanda,firesc, as dori sa achit acest imprumut dar nush dak tre sa mai platesc si dobanda pana la sfarsitul perioadei de imprumut; mai exact am inceput in 2003 si normal, in contract, pana in 2018; dak inchei acu tre sa dau dobnda pana in 2018? sau ce costuri/comisioane ar trebui sa mai dau; multumesc tuturor celor care ma vor ajuta...=D>
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 22 Ianuarie 2013
Vedeti ce stipuleaza contractul dvs. cu banca. In mod normal, nu se achita dobanda pana la final, insa majoritatea bancilor au un comision de plata anticipata, deci platiti un comision, care difera de la banca la banca.
Mergeti la banca sa va faca un calcul si vedeti cu cat ati plati mai putin pt ca achitati imprumutul mai devreme cu 5 ani, daca diferenta e f mica, mai bine dati in rate si restul.
Doar daca e vb de un impumut cu dobanda fixa mai aveti de plata comision de rambursare aniticipata de max 1%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar Dondinu Dondinu Am luat un credit bancar in 2008 ,am platit pana acum mai mult decat dublu cu tot cu comisioane,taxe de admin.si toate cele ,mai am de platit pana in 2018 si ... (vezi toată discuția)
Calculare rate credit ContSters79575 ContSters79575 Am imprumutat de la o banca 11000, urmand sa-i rambursez in 10 ani. Actuala dobanda este 14.4%. Am cerut micsorarea ei, dar se fac ca ploua . Ratele mele ... (vezi toată discuția)
Comisioane credite ipotecare tasmed tasmed Am un credit ipotecar in CHF cu dobanda fixa. In plata lunara a datoriei este inclus un comision de risc de 0.15% din soldul creditului. Dupa cum am citit in ... (vezi toată discuția)