avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate stel

Activitate stel

Răspuns la discuția anulare decizie concediere
Un grup de locatari convocati in taina de presedinte si membrul in comitet,respectiv tatal administratorului in cauza, au hotarat intr-o sedinta sa nu se mearga la recurs. Acum reclamantul cere sa i se plateasca despagubirile in termen de 5 zile. De cand se numara cele 5 zile, de ce cere el asta si nu instanta, cine stabileste suma. Instanta nu a dat nicio suma.Reclamantul a facut o notificare prin avocatul sau, prin care cere repede plata despagubirilor.Eu cred ca instanta de fond trebuia sa precizeze suma despagubirilor.Un executor daca vine sa stabileasca suma , trebuie sa tina cont ca reclamantul si-a dat demisia inainte de decizia de concediere.Deci ce bani sa-i dam daca era demisionar?
Multumesc.
Daca nu facem recurs , trebuie sa plateasca locatarii despagubirile la care suntem obligati de instanta de fond. Daca se pierde si la recurs, tot locatarii platesc pentru ca el a dat in judecata asociatia de proprietari. Dar daca nu facem recurs nu putem sa demonstram ca exista o demisie de care nu s-a tinut seama.
Răspuns la discuția Contestatie amenda
Agentul nu a facut proces verbal cand a venit la mine. A spus ca este o sesizare, si ca urmeaza o amenda. Am aratat autorizatia din 2007, din 2008 si 2009, ani in care inca se mai plateau parcarile pentru sectorul 1.Acum nu se mai aproba . A plecat la sectie si mi-a dat un telefon prin care a spus ca am o amenda de 1500 lei sau 700 daca achit in 48 de ore. A mai spus ca va veni sa o aduca.
Răspuns la discuția Contestatie amenda
Agentul care a venit la usa mea a spus ca e o sesizare a ADP catre politia locala. Pe placuta sunt scrise nr masinii si al autorizatiei de atunci ,din 2007.
Presedintele ia decizii ,are drept de vot si va vota in folosul familiei sale, nicidecum in al locatarilor care vor plati despagubirile. Este conflict de interese.Acum , de exemplu, se pune problema mergerii sau nu la recurs.El nu vrea recurs, pentru ca vrea despagubirile, si va vota in sedinta comitetului in interes personal.Nu va fi impartial. Eu cred ca trebuie sa mergem la recurs pentru a cere luarea in calcul a demisiei, La fond i s-au atribuit drepturi nemeritate, omitandu-se demisia lui.
,
Am primit comunicarea. Instanta anuleaza decizia de concediere
Obliga intimata la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate,majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat acesta, incepand cu 14.10.2011 pana lapronuntarea prezentei hotarari.
Respinge cererea reclamantului privind cheltuieli de judecata ca neintemeiata
Cu recurs in 10 zile de la comunicare.

Asta inseamna ca nu s-a luat in calcul demisisa din 11.10 2011, si ca trebuie sa platim salariile pe care el nu le0a muncit, nefiind prezent la serviciu, fiind demisionar.
La recurs se poate corecta ceva.?El mai poate cere si alte daune la recurs?
Am primit o amenda pentru o placuta de rezervare parcare prinsa de un gardulet, deci nu impiedica parcarea altor masini, veche din 2007,de cand se plateau locurile in fata blocului meu. Pot face contestatie , avand in vedere ca aleea are sens interzis cu exceptia riveranilor, din ambele sensuri, si ca placuta nu impiedica parcarea.?
Amenda a fost data de Politia Locala ,la sesizarea ADP.Este asta o contraventie? Stiti ce lege ma incrimineaza? va multumesc.
Daca un membru al asociatiei este parte in proces, respectiv fiul sau a dat in judecata asociatia, procesul fiind pe rol, poate fi ales ca membru in comitetul executiv. Locatarii l-au ales fara a cunoaste incompatibilitatea acestuia. Dar el nici nu a fost ales bine si ne ameninta ca ii vom plati despagubiri in instanta. Fiind in comitet, el are acces la documente pe care le poate manui in folosul fiului sau,pentru a castiga procesul.Poate sustrage,piese care ii sunt defavorabile etc.
Se poate inlatura acest membru si alege altul, sub aspectul incompatibilitatii?
In clipa in care le voi primi prin posta ,voi posta aici continutul lor ,pentru a primi ajutorul dvs. de care ma bucur de cand am deschis subiectul.Va multumesc.
Multumesc pentru sfaturile si explicatiile pe care mi le-ati acordat.Sper sa stiu sa le folosesc in favoarea asociatiei. Incep sa conturez o motivare a recursului si urmaresc sosirea prin posta a motivarii instantei pentru fond.
Toate cele bune!