Am primit o amenda pentru o placuta de rezervare parcare prinsa de un gardulet, deci nu impiedica parcarea altor masini, veche din 2007,de cand se plateau locurile in fata blocului meu. Pot face contestatie , avand in vedere ca aleea are sens interzis cu exceptia riveranilor, din ambele sensuri, si ca placuta nu impiedica parcarea.?
Amenda a fost data de Politia Locala ,la sesizarea ADP.Este asta o contraventie? Stiti ce lege ma incrimineaza? va multumesc.
Legal, in continutul PV prin care a fost constatata si consemnata savarsirea de contraventie in sarcina dvs,este obligatoriu sa fie precizat temeiul legal in baza caruia se aplica sanctiunea
Avand in vedere vechimea din anul 2007 ,care este dovada ca dvs personal sunteti responsabil "pentru o placuta de rezervare parcare prinsa de un gardulet," ?
Agentul care a venit la usa mea a spus ca e o sesizare a ADP catre politia locala. Pe placuta sunt scrise nr masinii si al autorizatiei de atunci ,din 2007.
Agentul nu a facut proces verbal cand a venit la mine. A spus ca este o sesizare, si ca urmeaza o amenda. Am aratat autorizatia din 2007, din 2008 si 2009, ani in care inca se mai plateau parcarile pentru sectorul 1.Acum nu se mai aproba . A plecat la sectie si mi-a dat un telefon prin care a spus ca am o amenda de 1500 lei sau 700 daca achit in 48 de ore. A mai spus ca va veni sa o aduca.