acum cateva zile mi-am cumparat o bicicleta de la selgros galati si ducandu-ma cu ea la reglare, pentru pastrarea garantiei, am observat un defect de sudura. cei de la firma de service spunandu-mi ca ei nu efectueaza suduri am zis ok , atunci sa-mi dea o negatie cum ca ei nu fac astfel de reparatii, pe baza acesteia sa-mi pot recupera banii sau sa schimb bicicleta. au zis ca nu s-au mai intalnit cu asa ceva si a ramas sa se intereseze.
intre timp le-am trimis aceeasi problema celor care au fabricat aceasta bicicleta , este vorba despre www.dhsbike.ro.
raspunsul lor a fost acesta: Buna ziua, Bicicleta 2441 din Segros este echipata la fel cu cea de pe site. Daca nu , trebuie sa ne spuneti ce piese va lipsesc.Cat despre sudura pe care nu ati vazut-o initial, nu va putem ajuta. Ar fi fost bine sa va documentati prima data. Odata achizitionat produsul nu se poate schimba doar pentru ca dvs v-ati razgandit intre timp. Va multumim. Cu stima,Dana Tiplic
Service Manager
Tel: 0040-254-210001 / 25
Fax: 0040-254-210004
e-mail: dana@dhsbike.ro
ok. si totusi vina mea care este, daca in prealabil el nu si-a facut treaba cum trebuia?!?!
sa inteleg ca pe ultimele 36 de luni nu si-a facut treaba cum trebuia?
buna ziua,
problema mea este pe cat de simpla pe atat de ciudata. de vreo doua luni platesc la intretinere penalitati in valoare de 16-17 lei lunar, suma care nu ar fi o problema insa eu fiind cu plata la zi si fara sa depasesc mai mult de 2 luni termenul. altfel spus pentru lunile decembrie si ianuarie mi-a venit o penalizare de 16 ron. acum pentru februarie mi-a venit alta penalizare de 17 ron. cand am vb cu adm. si i-am zis ca sunt cu plata la zi, pentru ce imi baga penalizari, imi spune ca mi se calculeaza intarzierile pe ultimele 36 de luni #-o. poate ma lamuriti si pe mine cu problema asta ca eu m-am saturat. apropos sunt din galati si poate aici CL are alte norme de calcul.
tin sa mentionez ca nu am avut intarzieri mai mari de 3 luni si asta pentru ca am fost plecat din tara si asta a fost acum doi ani dar la care am platit penalizarile de rigoare impuse atunci. cate penalizari tre sa platim????????????