avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Activitate nicul

Activitate nicul

Răspuns la discuția somaj daca am lucrat afara
multumesc!
buna ziua,

de o saptamana ne-am intors din uk si suntem interesati, eu si sotia, daca putem beneficia de somaj si daca da, ce acte ne sunt necesare.

va multumim!
Răspuns la discuția returnare sau schimbare produs
salutare si multumesc! :)
Răspuns la discuția returnare sau schimbare produs
va multumesc!
detin o firma srl fara activitate din 2000 si intrebarea este daca firma a fost radiata de catre registrul comertului din acest motiv.
va multumesc!
detin o firma srl fara activitate din 2000 si intrebarea este daca firma a fost radiata de catre registrul comertului din acest motiv.
va multumesc!
buna ziua,

acum cateva zile mi-am cumparat o bicicleta de la selgros galati si ducandu-ma cu ea la reglare, pentru pastrarea garantiei, am observat un defect de sudura. cei de la firma de service spunandu-mi ca ei nu efectueaza suduri am zis ok , atunci sa-mi dea o negatie cum ca ei nu fac astfel de reparatii, pe baza acesteia sa-mi pot recupera banii sau sa schimb bicicleta. au zis ca nu s-au mai intalnit cu asa ceva si a ramas sa se intereseze.
intre timp le-am trimis aceeasi problema celor care au fabricat aceasta bicicleta , este vorba despre www.dhsbike.ro.

raspunsul lor a fost acesta:
Buna ziua, Bicicleta 2441 din Segros este echipata la fel cu cea de pe site. Daca nu , trebuie sa ne spuneti ce piese va lipsesc.Cat despre sudura pe care nu ati vazut-o initial, nu va putem ajuta. Ar fi fost bine sa va documentati prima data. Odata achizitionat produsul nu se poate schimba doar pentru ca dvs v-ati razgandit intre timp. Va multumim. Cu stima,Dana Tiplic
Service Manager
Tel: 0040-254-210001 / 25
Fax: 0040-254-210004
e-mail: dana@dhsbike.ro

astept si parerea dumneavoastra.

va multumesc!
va multumesc pentru sfaturi, sper ca o sa rezolv problema!

o zi buna!
ok. si totusi vina mea care este, daca in prealabil el nu si-a facut treaba cum trebuia?!?!
sa inteleg ca pe ultimele 36 de luni nu si-a facut treaba cum trebuia?
buna ziua,
problema mea este pe cat de simpla pe atat de ciudata. de vreo doua luni platesc la intretinere penalitati in valoare de 16-17 lei lunar, suma care nu ar fi o problema insa eu fiind cu plata la zi si fara sa depasesc mai mult de 2 luni termenul. altfel spus pentru lunile decembrie si ianuarie mi-a venit o penalizare de 16 ron. acum pentru februarie mi-a venit alta penalizare de 17 ron. cand am vb cu adm. si i-am zis ca sunt cu plata la zi, pentru ce imi baga penalizari, imi spune ca mi se calculeaza intarzierile pe ultimele 36 de luni #-o. poate ma lamuriti si pe mine cu problema asta ca eu m-am saturat. apropos sunt din galati si poate aici CL are alte norme de calcul.
tin sa mentionez ca nu am avut intarzieri mai mari de 3 luni si asta pentru ca am fost plecat din tara si asta a fost acum doi ani dar la care am platit penalizarile de rigoare impuse atunci. cate penalizari tre sa platim????????????

va multumesc!!!