este legala inregistrarea unei convorbiri telefonice si a unei discutii avute fata-n fata si fofosirea acesteia indiferent unde ( pe internet, in instanta) , si ce pot face daca cel ce a inregistrat folosste inregistrarea fara acordul meu X-(
am fost sageata, sa ziic asa, am facuto pentru cineva caruia nu-i permitea legea sa aiba firma, datorii la banca nu sunt, sunt datorii la stat, la chirie conform contractului de inchiriere care nu este semnat de mine ci de persoana pe care am ajutat-o, si datorii la intretinerea cladirii care decurg din acelasi contract de inchiriere.
firma poate fi profitabila dar nu este administrata corespunzator si noul cumparator vrea sa faca bani din asta, nu se vinde ( cred) pentru a scapa de datorii.
pentru acele datorii pe contracte semnate de alt cineva pot fi tras la raspundere?
vrau sa vand un srl cu datorii la terti si la stat, dupa cesionarea activului si pasivului daca noul actionar nu plateste datoriile preluate mai am raspundere juridica pentru aceste datorii?
vreau sa vand un srl cu datorii la terti si la stat, dupa predarea activului si pasivului societatii, daca noul actionar nu plateste datoriile preluate mai put fi tras la raspundere pentru ele?