avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate luminita12

Activitate luminita12

Nu participa la cheltuielile ce tin de cresterea si educarea unui copil....scoala,activitati extrascolare,imbracaminte,medicamente,etc si in tot acest timp el incaseaza alocatia de stat pt acel copil. Spuneam ca nu participà la cheltuieli deoarece nu era stabilita o pensie alimentara in favoarea copilului. Dupa 2 ani de proces,acum s-a stabilit o pensie alimentara pe care tatal trebuie sa o dea copilului lunar. Ok pana aici. Intrebarea si stupoarea mea era legata de alocatia de stat pt copil. Avand in vedere ca tatal o incaseaza,desi copilul locuieste la mine din luna 07.2020, cum este posibil ca eu sa nu am dreptul sa incasez acea alocatie?Ce reprezinta defapt alocatia de stat pt copiii minori? Nu este data de stat pt nevoile unui copil?Eu nu cred ca este normal ca parintele nerezident sa incaseze acele sume...
Buna seara. Pt ca nu primeam pensie alimentara si alocatia pt copilul minor,am dat in judecata fostul sot. Am obtinut un cuantum pt pensia alimentara, dar capatul de cerere privind incasarea de catre mine a alocatie de stat pt copil mi s-a respins. Este normal acest lucru? Ca parintele nerezident sa incaseze alocatia copilului?Mentionez ca fostul sot are program de vizita in primul si al 3lea weekend din luna, el neparticipand in niciun fel la cheltuielile cu copilul
Lucrez la o firma particulara la 50km distanta de domiciliu.Asta inseamna 5-5,5l de motorina/zi consumata pentru 100km.Pot obtine decontarea motorinei ? Daca da,ce pasi ar trebui sa urmez?
Vreau sa stiu parerea altora in legatura cu :lucrez in politie in judetul Neamt. Imi doresc sa ma mut in jud. Bacau pt ca vreau sa ma casatoresc acolo. Am auzit ca daca ma mut la cerere nu mai primesc banii pt cazare, chiar daca eu voi sta in chirie pt ca viitorul sot nu are cum sa locuiasca in continuare cu parintii(apartamentul este prea mic pt. noi toti).V-as fi recunoscatoare pt raspunuri.Multumesc