avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare transport salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare transport salariat

Lucrez la o firma particulara la 50km distanta de domiciliu.Asta inseamna 5-5,5l de motorina/zi consumata pentru 100km.Pot obtine decontarea motorinei ? Daca da,ce pasi ar trebui sa urmez?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:59, 27 August 2014
Decontarea transportului pentru salariat este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in reg.intern sau in ccm aplicabil angajatorului.
Discutati cu angajatorul dvs. Chelt cu transportul sunt deductibile fiscal, insa angajatorul nu e obligat legal sa vi le achite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare benzina angajati ioana10 ioana10 Buna ziua... as dori sa intreb daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema. La firma la lucrez se doreste gasirea unei forme juridice legale de ... (vezi toată discuția)
Transportul de la domiciliul stabil la locul de munca si invers. Gindul Gindul In cazul in care intre locul de munca si domiciliul meu stabil este o distanta de peste 120 km si incazul incare imi folosesc autoturismul prop.personala( ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta institutie publica valih1013 valih1013 buna seara, lucrez la o institutie publica aflata la o distanta de 30 km de domiciliu. Am pus problema decontarii navetei dar seful meu mi-a spus ca naveta se ... (vezi toată discuția)