avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Activitate laur01

Activitate laur01

Răspuns la discuția Recuzare
Buna seara idea este ca ei sunt mina in mina cu toata judecatoria si avocatul creditorului sustine sa se vinda la pretul oferit chiar daca nu o sa se acopere creanta,dar in realitate sunt niste interpusi deai lor care vor sa ia terenul f ieftin si sa prejudicieze pe noi.
Răspuns la discuția Recuzare
Daca am avut mai multe licitatii la rind ,s-au scazut si 25 la suta si au mai fost pe urma altele si nu a cumparat nimeni specific pret de pornire 70 euro mp dupa vreo 6-7 licitatii au venit 2 sa cumpere unul a licitat 7 euro iar altul 8 euro, executorul nu le-a adjudecat spunind ca este un pret incorect,cel care a oferit cel mai mare pret sa dus in instanta sa adjudece,credeti ca poate sa adjudece ,deoarece pretul este derizoriu sub 30 la suta,aproape 10 la suta.Intrbarea este daca chiar poate sa adjudece sau nu o sa-i lase nici instanta?
Răspuns la discuția Recuzare
scuzati-ma am batut din greseala acel emoticon ,ca nu am chef de glume sunt f suparat de justitia din romania eu sunt cu problema asta:[ link extern ]
Răspuns la discuția Recuzare
mai am o intrebare :daca am avut termen pe 22 iar avocatul a recuzat si sa dat termen pe 29 de ce a aparut pe data de 26 respingerea cererii de recuzare si a ramas termen pe 29?
Răspuns la discuția Recuzare
multumesc frumos de raspuns.....pe care l-am inteles f. bine
Răspuns la discuția Recuzare
Scuzati-ma nu inteleg ce inseamna o sentinta pe fond,adica o sa-mi adjudece terenul,scuze de deranj dar nu pot sa sun la ora aceasta avocatii mei.
Discuție Recuzare
Buna seara,avocatul meu a facut cerere de recuzare deoarece cineva avrut sa adjudece un teren in instanta ,care a fost respins de executor.Respunsul pe saitul judecatoriei l-am vazut acum si zice astfel: respinge ca neintemeiata cererea de recuzare formulata de petentul X,cu cale de atac odta cu fondul?
Intrebarea este ce inseamna calea de atac odata cu fondul?
Am o actiune deschisa in justitie de catre o persoana care m-a imprumutat cu o suma de bani considerabila,fara a exista intre noi un act juridic, ci doar un ordin de plata de transfer in care nu este specificat ca este imprut.Am avut o intelegere verbala asupra termenului de rambursare a sumei,iar ulterior persoana s-a razgindit si vrea banii.Neexistind un contract de imprumut intre noi ce se poate intimpla la proces?
Răspuns la discuția LICITATIE IMOBILIARA
Buna ziua

deci poate sa adjudece cel care a oferit pretul de 10.000 , chiar daca imobilul a foste evaluat la 100.000 ?
Răspuns la discuția LICITATIE IMOBILIARA
Multumesc frumos pentru timpul acordat ,dar tot nu sunt lamurit deoarece (sunt stresat pt ca executorul este mina in mina cu creditorul si i-mi este frica ca o sa-mi vinda terenurile la un pret foarte foarte mic).Deci ce nu inteleg eu este aici la acest paragraf :la acest termen licitatia va incepe de la pretul de 75 % din cel la care imobilul a fost evaluat. daca nu se obtine prtul de incepere a licitatiei la acelasi termen bunul va fi vandut la cel mai mare pret oferit. Vanzarea se va face chiar daca se prezinta o singura persoana care a oferit pretul de la care incepe liciatatia.

Bunul va fi vandut la cel mai mare pret oferit?- adica de exemplu la 1 licitatie pretul este sa spunem 100.000
la a 2 a licitatie se scade 25 la suta adica 75.000
la a 3 licitatie nu se prezinta nimeni
la a 4 a licitatie daca vine doar o persoana si ofera
10.000.
poate sa adjudece cel care a oferit 10.000 sau exista un barem pina unde poate sa se lase din pret, adica macar nu mai jos de 50 la suta din valoarea de pornire a licitatiei.