Am o actiune deschisa in justitie de catre o persoana care m-a imprumutat cu o suma de bani considerabila,fara a exista intre noi un act juridic, ci doar un ordin de plata de transfer in care nu este specificat ca este imprut.Am avut o intelegere verbala asupra termenului de rambursare a sumei,iar ulterior persoana s-a razgindit si vrea banii.Neexistind un contract de imprumut intre noi ce se poate intimpla la proces?
Pt a putea proba ca a fost un contract de imprumut trebuie sa existe si dovezi. Pe care banuiesc ca persoana nu le are. Nu exista un inscris, decat un ordin de plata pe care puteti spune ca l-a facut in contul unei datorii mai vechi pe care o avea el la dvs.:)
Proba cu martori o puteti solicita si dvs. El vine cu martori ca era imprumut, dvs. cu martori ca v-a returnat o datorie mai veche sau ca v-a facut un cadou.
Dvs. trebuie sa nu recunoasteti datoria.
Din punctul meu de vedere el va pierde acest proces. Nu are sanse nici macar 1% daca sunteti pregatit si informat.
Recuperare bani
Dizz16
Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)