Buna seara!
Am si eu o intrebare!
Am incheiat un contract de comodat intre mine ca persoana fizica si o firma.
Intr/un final am ajuns la politie deoarece contractul a expirat.
Eu contractul original nu/l mai am . Firma care se foloseste de masina mea,ce a facut.... A depus la politie un alt contract, numai ca acest contract este copie xerox, BINEINTELES ca nu este acelasi contract care il aveam.
Politia i/a cerut sa prezinte contractul in ORIGINAL , Dar ei nu/l mai au nici ei....
normal ca nu/l mai au ca se vede ca e un fals..
Ce trebuie sa fac mai departe, sa astept la politie,? S/au sa ma duc sa ii dau in judecata?!
Buna seara!
Am si eu o intrebare!
Am incheiat un contract de comodat intre mine ca persoana fizica si o firma.
Intr/un final am ajuns la politie deoarece contractul a expirat.
Eu contractul original nu/l mai am . Firma care se foloseste de masina mea,ce a facut.... A depus la politie un alt contract, numai ca acest contract este copie xerox, BINEINTELES ca nu este acelasi contract care il aveam.
Politia i/a cerut sa prezinte contractul in ORIGINAL , Dar ei nu/l mai au nici ei....
normal ca nu/l mai au ca se vede ca e un fals..
Ce trebuie sa fac mai departe, sa astept la politie,? S/au sa ma duc sa ii dau in judecata?!
Daca mi/a fost incheiat P.V pt savarsirea unei fapte si vreau sa fac contestatie,pot castiga ,avand in vedere ca Politistul de la care am primit amenda nu are nici o proba care sa ateste fapta sau vre/un martor? Avand doar ^PROBA^ ,daca se poate numi proba ,aceea ca el ma vazut facand acel lucru?! As putea castiga, eu avand ca martor cineva din familie?!