simonnah a scris:
PHS a scris:
simonnah a scris:
Iras, din ce carte ai luat aceste grile? Nu pare a fi stilul domnului jude Udroiu.
Impartasesc cu voi o parere: anul trecut l-am convocat pe d-nul Udroiu la facultate, pentru a ne povesti mai multe despre admiterea in INM, vaitandu-ne ca modalitatea de admitere este draconica. Dumnealui a spus ca noi ne ingreunam singuri situatia, pt ca citim prea multi autori. Sfatul primit, pe care-l impartasesc cu voi, este sa ne focusam pe autorii care fac regulile si numai apoi, de amorul artei, sa punem mana pe alti autori.
Eu am renuntat sa mai fac grile dupa alti autori, cel putin la penal, materia pe care o aprofundez acum.
Si cam care ar fii acei autori dupa care ar trebui sa invatam? Doar M. Udroiu? Eu unul la penal am C. Mitrache la partea generala, T. Toader la partea speciala, mai am tratatul scanat a lui F. Streteanu(din care nu am apucat sa citesc nimic). Care a fi concluzia ii fasam pe ceilalti balta si citim doat M. Udroiu pentru a reusi la acest exemen?
Pe mine m-a sfatuit o cunostinta care intrat in ian 2011 la INM sa invatat din Mitrache si Toader, despre Udroiu mi-a zis ca are niste pareri ciudate care nu sunt impartasite de multe persoane si ca ar face anumite greseli
Mitrache este f bun, este pe stil scolastic, adica exact ce ne trebuie. Insa are un dezavantaj: nu duce rationamentul mai departe. Toader este in comisia de elaborare a grilelor. Daca ati observat, nicio chestiune cu care Toader si Udroiu nu sunt de acord NU se regaseste in grile. Este bine de citit TOT, dar trebuie sa te raportezi la CEVA sau la CINEVA.
Ce autori sunt in comisia de elaborare a grilelor?inafara de penal,stiti cumva?
Sau este afisat undeva pe site-ul inm lista cu cei care fac subiectele?
Multumesc.