avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conditii de admitere executor judecatoresc stagiar
Discuție deschisă în Executare silită

Conditii de admitere executor judecatoresc stagiar

Buna ziua,
As dori sa va intre, pentru admitere executor judecatoresc-SAtagiar, trebuie sa am vechime in domeniul juridic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 11:21, 18 Noiembrie 2013
Nu va trebuie vechime. Va trebuie un executor cu care sa incheiati contractul de munca (sa va ia stagiar) si sa promovati examenul de admitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in profesia de executor judecatoresc stagiar law_and_order law_and_order Buna ziua, imi poate spune cineva daca un proaspat absolvent al facultatii de drept se poate inscrie la concursul de admitere in profesia de executor ... (vezi toată discuția)
Admitere in profesia de executor (stagiar/definitiv) ContSters22096 ContSters22096 imi poate spune cineva daca dupa 3 ani de vechime in profesie juridica si promovarea examenului de admitere in profesia de exec judecatoresc voi avea calitatea ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa devin executor judecatoresc. Ce studii sau cursuri trebuie sa urmez? Am varsta de 38 de ani si sunt absolvent al unei ... (vezi toată discuția)