avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate valyboss

Activitate valyboss

acum am inteles ... va multumesc mult ... mie mia spus un avocat k nu trebuie sa mai dau examen si ca imi voi recupera permisu imediat dupa aceste 5 luni .... dar eram sigur k nu va fi asa si de aceea am vrut sa ma mai interesez ... acum sunt lamurit , va multumesc inca odata
deci , nu ca nu inteleg ce imi spuneti ... spuneti-mi va rog mai pe limba noastra fara termeni judecatoresti ... deci tre sa dau examen ? sau nu ? si asta cand ? pentru ca am vorbit cu un avocat si mia spus ca dupa trecerea celor 5 luni de pedeapsa ma pot duce sa imi iau permisul inapoi ...
Buna ziua , acum ceva vreme va ceream parerea cu referire la ce ar putea sa se intample daca am provocat un accident si eram cu o alcoolemie destul de mare , acum procesul sa finalizat si am primit o pedeapsa de 5 luni inchisoare cu suspendare, bun dar intrebarea mea este cand si cum imi voi putea recupera permisul ?dupa expirarea celor 5 luni mi se va inapoia permisul sau va trebui sa dau examen din nou ??? va rog mult astept un raspuns VA MULTUMESC
mai la 0,49 astepti probele de la sange si daca ii iese ceva peste 0.80 atunci e de penal daca nu ramane cu el suspendat pe 3 luni ... cam asa e , acum daca nu zic bine poate mai zice careva care stie mai bine ca mine ... eu am avut 1.17 si tot la prima abatere si astept de 1 an jumate sa rezolv ceva e penal la mine da nu ma baga nimeni in seama .... bafta
Răspuns la discuția alcoolemie
am postat si eu un astfel de caz care e pe numele meu , la mine dureaza de 1 an si 5 luni asa ca nu te astepta sa scapi foarte devreme .... si sanse sa scapam fara dosar sunt foarte slabe am inteles si permisul anulat si etc .... deci ... naspa
Va rog mult de tot , ma numesc Iacob Valentin Florin si am si eu o intrebare la dumneavoastra , in 13.10.2007 am facut un accident , am avut o alcoolemie de 1.17, am fost dus la IML mi-au fost luate doua probe de sange mi-au iesit mai mari normal ca in aerul expirat, dupa ceva vreme am facut cerere de recalculare , la recalculare unde ma tinut 6 luni mi-au iesit si mai mari probele ca primele.acum dupa toate astea o doamna politista a zis ca trimite dosarul la parchet asta fiind prin iunie anu trecut ,dar dosarul la trimis abia in ianuarie anul asta zice ea.daca la trimis ce se intampla ? cat dureaza toata chestia asta ca sincer numai pot disper am aproape 1 an jumate si nu stiu nimic de nicaieri ... Va Rog Mult de tot ajutati-ma intr-un fel cu un sfat . va rog daca puteti sa imi raspunde-ti pe mess ID meu este iacob_valy2000
Va Multumesc