avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie de 0.49 in aer pur expirat!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie de 0.49 in aer pur expirat!

salut!un prieten de al meu a facut o belea sa urcat pe un atv si la oprit polita.la fata locului i sa pus etilotestul si a iesit 0,49 in aer si a urmat vizita la spital.acum asteptam probele de la spital.vreau sa va rog mult de tot daca imi puteti spune ce i s-ar putea intmpla cu acest 0,49.se incadreaza la dosar penal sau infractiune?mentionez ca este incepator si are 18 ani si este prima abatere de acest gen!Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: valyboss , utilizator 10:27, 1 Aprilie 2009
mai la 0,49 astepti probele de la sange si daca ii iese ceva peste 0.80 atunci e de penal daca nu ramane cu el suspendat pe 3 luni ... cam asa e , acum daca nu zic bine poate mai zice careva care stie mai bine ca mine ... eu am avut 1.17 si tot la prima abatere si astept de 1 an jumate sa rezolv ceva e penal la mine da nu ma baga nimeni in seama .... bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie, declarații la începerea urmăririi penale. la ce să mă aștept, ce trebuie să declar? nikeni nikeni Buna ziua. Am avut alcoolemie in sange 0.85 iar peste o ora 0.65. Am fost acum sunat si informat ca mi-a inceput urmarirea penala si s-a dispus recalcularea si ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice i-deal i-deal Am fost oprit de catre organele de politie si la alcooltest mi-a iesit 0.82. Am fost la spital, mi-au recoltat probe de sange si astept rezultatul. Mi-au dat o ... (vezi toată discuția)