avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis Suspendat,anulat sau nu ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis Suspendat,anulat sau nu ?

Va rog mult de tot , ma numesc Iacob Valentin Florin si am si eu o intrebare la dumneavoastra , in 13.10.2007 am facut un accident , am avut o alcoolemie de 1.17, am fost dus la IML mi-au fost luate doua probe de sange mi-au iesit mai mari normal ca in aerul expirat, dupa ceva vreme am facut cerere de recalculare , la recalculare unde ma tinut 6 luni mi-au iesit si mai mari probele ca primele.acum dupa toate astea o doamna politista a zis ca trimite dosarul la parchet asta fiind prin iunie anu trecut ,dar dosarul la trimis abia in ianuarie anul asta zice ea.daca la trimis ce se intampla ? cat dureaza toata chestia asta ca sincer numai pot disper am aproape 1 an jumate si nu stiu nimic de nicaieri ... Va Rog Mult de tot ajutati-ma intr-un fel cu un sfat . va rog daca puteti sa imi raspunde-ti pe mess ID meu este iacob_valy2000
Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: EugeniaS , utilizator 17:37, 1 Aprilie 2009
o sa fiti cercetat la parchet, in cadrul unui dosar penal:">

av.m.vasilescu
Buna ziua!

Am si eu o intrebare. Sotului meu i s-a suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile (nefiind vina lui, dar asta e alta discutie). I s-a zis ca daca da un examen si il ia ii pot reduce la 30 de zile. Ne puteti spune unde se da acest examen, care sunt procedurile, unde tb sa mearga cu documentul care atesta ca a luat examenul?

Accidentul s-a produs in alt oras, actele i-au fost trimise la Ploiesti, permisul lui e facut in Bucuresti si el are acum buletin de Giurgiu. #-o.

Multumim anticipat pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu alcoolemie sammoadrian sammoadrian Buna ziua! in 2011 am avut un accident rutier cu alcoolemie, pe dovada scrie accident cu victime, a fost o singura victima cu nimic important, o mica ... (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan dan86 dan86 am si eu o intrebare!am fost prins baut la volan!!mi-a iesit la fiola 0,45(ora la care am suflat in fiola era 03;15 min)si bausem pana in ora 12 noaptea o ... (vezi toată discuția)