avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate newbyy

Activitate newbyy

In primul rand ai nevoie de cod EORI si conditia de livrare a marfii. Pentru mai multe detalii imi poti trimite mesaj
Răspuns la discuția CONTRACT INCHIRIERE AUTO
Pentru un contract de inchiriere auto intre persoana fizica si persoana juridica cu plata chirieri la km parcursi, cum se face inregistrarea la finante si cum se plateste impozitul
Daca la majorarea de capital a unei societati s-au emis actiuni noi s-au subscris o parte dar pana la termenul limita de varsare si dupa somatia colectiva nu s-au achitat integral ce se poate face?
1. Se pot anula toate actiunile neachitate inegral ( 30%+70%)
2. Se poate anula doar diferenta neachita de 70%? Ce se intampla dc echivalentul sumelor - 30% reprezinta de exemplu 150,4 actiuni - cum se poate rotunji? Si ce se intampla cu diferentele rezultate?
nu am gasit nimic in ea...
Este hotarare aga prin care s-a aprobat contractul, nu o hotarare de confidentialitate
Daca ma puteti ajuta as vrea sa stiu si eu legea unde se mintioneaza ca anumite documente ale societatii, de exemplu un contract de vanzare cumparare este confidential fata de actionari, avand in vedere ca exista hotarare aga pe acest subiect.
Va multumesc
Răspuns la discuția Ridicare auto Politia Comunitara
multumesc pt info. chiar dc faceam eu poze la fata locului cred nu aveau nico valoare, tot cele de la politie se iau in considerare...
Răspuns la discuția Ridicare auto Politia Comunitara
Culmea acum au instalat semnele de parcare interzisa!!! Singura care ar mai putea fi de folos ar fi filmarea de la politie de unde sa reiasa ca nu erau. Sa imi cada fata cand am trecut pe acolo si am vazut semnele nou noute.
Răspuns la discuția Ridicare auto Politia Comunitara
si dupa ce se intocmeste acest PV eu am dreptul in 15 zile sa il contest in stanta?
Răspuns la discuția Ridicare auto Politia Comunitara
Mi-au ridicat masina din P-ta Lahovary unde nu este parcarea interzisa. Am platit de taxa in Damaroaia, nu au vrut sa ma lase cu 480 mi-au luat intreaga suma ( adica si pentru depozitate parcul lor) desi am ajuns imediat. O sa ma duc la politie sa imi faca procesul verbal pt amenda si vreau sa stiu ce e bine sa scriu in PV la mentiuni? de ex: "In locul unde a fost parcat autovehiculul nu este semnalizata vreo parcare interzisa in niciun fel astfel sanctionarea este un abuz"
Vreau ulterior sa ii dau in judecata.