avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate pe actiuni confidentialitate actionari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate pe actiuni confidentialitate actionari

Daca ma puteti ajuta as vrea sa stiu si eu legea unde se mintioneaza ca anumite documente ale societatii, de exemplu un contract de vanzare cumparare este confidential fata de actionari, avand in vedere ca exista hotarare aga pe acest subiect.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: newbyy , utilizator 15:56, 29 Noiembrie 2010
Nu exista un act normativ care sa impuna ascunderea fata de actionari a continutului anumitor acte incheiate de societate. Daca exista hotarare AGA in acest sens o puteti invoca doar pe aceea, dar din punctul meu de vedere o asemenea hotarare este cel putin anulabila.
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
aianaa, utilizator
Este hotarare aga prin care s-a aprobat contractul, nu o hotarare de confidentialitate
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
newbyy, utilizator
Analizati dispozitiile L nr 667/2003
nu am gasit nimic in ea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile actionarului biby biby sint actionar important intr-o societate comerciala cu o cota de participare de 12%, iar in urma unor nereguli depistate la nivelul conducerii,am cerut ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri imobile si mobile ale unui sa clsa clsa BUNA ZIUA SUPUN ATENTIEI URMATOAREA SPETA SA actionar majoritar se adopta hotarare AGA pentru instrinarea patrimoniului mobil si imobil catre o ... (vezi toată discuția)
Aga atacata in instanta Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Buna ziua,Sunt actionar minoritar la o SA.De curand a avut loc o AGA in care s-au discutat si stabilit diverse aspecte, inclusiv neacordarea de dividende ... (vezi toată discuția)