avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate teonicola

Activitate teonicola

Răspuns la discuția CCM
Detalii la aceasta intrebare:ocup aceeasi functie ca inca 6 colegi (agent cumparari) doar ca eu sunt nou angajata si mi s-a spus de catre manager ca nu imi va da bonuri de masa decat dupa 3 luni de la angajare, cand contractul actual (pe 3 luni)se termina si-mi va face altul pe 3 ani.Abia atunci imi va da bonuri de masa.De aceea am adresat aceasta intrebare pt. ca in CCM este prevazut pt. toata lumea acordarea de bonuri de masa.Fac aceeasi munca ca ceilalti colegi.Ei au avut de la inceput bonuri de masa.In CCM nu scrie ca se vor da dupa 3 luni de la angajare.Nu as vrea sa fiu pacalita .Mi se pare corect sa am aceleasi drepturi cum au si colegii mei.Multumesc.
Discuție CCM
CCM este acelasi pt.toata lumea ,intr-o firma?Se poate ca un angajat sa aiba altfel CCM-ul fata de colegii sai?Eu stiu ca difera numai fisa postului.Multumesc.
Discuție Bonuri de masa
Buna ziua,
Va rog, sa ma lamuriti intr-o problema .M-am angajat la o firma privata , cu un contract initial de 3 luni.Dupa expirare imi va prelungi pe 3 ani.Asa este procedura la firma.Mie mi-a spus ca nu-mi da bonuri de masa in aceste 3 luni.Ceilalti angajati au primit bonuri chiar daca la inceput au fost angajati la fel ca mine ,pe 3 luni.Este legal ca in situatia mea sa nu am bonuri de masa la fel ca ceilalti?Vreau sa stiu daca angajatorul procedeaza corect cu mine.Eu din cate stiu nu am auzit ca intr-o firma sa se dea bonurile preferential.Ori au toti angajatii nori nici unul.Asa mi s-ar parea corect.Multumesc si astept raspuns cat mai repede ,va rog.
Răspuns la discuția cine are drept la donatie???!!!
multumesc frumos!
Răspuns la discuția cine are drept la donatie???!!!
Imi cer scuze nu am stiut ca nu este voie sa scriu cu majuscule.mii de scuze
LOCUIESC CU SOTUL MEU SI CEI 2 COPII AI NOSTRI INTR-UN APARTAMENT PRIMIT DE EL CA DONATIE DE LA SORA LUI, CARE A DECEDAT NEAVAND SOT SAU COPII.DUPA DECESUL SOTULUI COPIII MOSTENESC CASA SAU SE MAI IMPARTE CU CINEVA DIN FAMILIE?MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS
Răspuns la discuția alta succesiune???
Nu ,este singura.
Tatal sotului meu a decedat in 1985.Soacra mea a facut succesiunea si cei trei copiii ai ei si ai decedatului au renuntat de bunavoie prin acte notariale, la partea lor ,cuvenita dupa moartea tatalui,au cedat in favoarea mamei.Deci soacra mea a devenit unica mostenitoare a casei.Intrebarea mea este:dupa moartea soacrei mele , cei trei copiii ai ei mai au dreptul la casa? Se face alta succesiune intre ei?