CCM este acelasi pt.toata lumea ,intr-o firma?Se poate ca un angajat sa aiba altfel CCM-ul fata de colegii sai?Eu stiu ca difera numai fisa postului.Multumesc.
Clauzele CCM-ului incheiat la nivel de angajator isi produc efecte pentru toti salariatii din unitatea respectiva.
Poate ne detaliati putin problema dvs ca sa stim despre ce este vorba, intrucat in ccm-uri pot exista drepturi diferite pentru anumite categorii de salariati.
Detalii la aceasta intrebare:ocup aceeasi functie ca inca 6 colegi (agent cumparari) doar ca eu sunt nou angajata si mi s-a spus de catre manager ca nu imi va da bonuri de masa decat dupa 3 luni de la angajare, cand contractul actual (pe 3 luni)se termina si-mi va face altul pe 3 ani.Abia atunci imi va da bonuri de masa.De aceea am adresat aceasta intrebare pt. ca in CCM este prevazut pt. toata lumea acordarea de bonuri de masa.Fac aceeasi munca ca ceilalti colegi.Ei au avut de la inceput bonuri de masa.In CCM nu scrie ca se vor da dupa 3 luni de la angajare.Nu as vrea sa fiu pacalita .Mi se pare corect sa am aceleasi drepturi cum au si colegii mei.Multumesc.