avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna ziua,
Va rog, sa ma lamuriti intr-o problema .M-am angajat la o firma privata , cu un contract initial de 3 luni.Dupa expirare imi va prelungi pe 3 ani.Asa este procedura la firma.Mie mi-a spus ca nu-mi da bonuri de masa in aceste 3 luni.Ceilalti angajati au primit bonuri chiar daca la inceput au fost angajati la fel ca mine ,pe 3 luni.Este legal ca in situatia mea sa nu am bonuri de masa la fel ca ceilalti?Vreau sa stiu daca angajatorul procedeaza corect cu mine.Eu din cate stiu nu am auzit ca intr-o firma sa se dea bonurile preferential.Ori au toti angajatii nori nici unul.Asa mi s-ar parea corect.Multumesc si astept raspuns cat mai repede ,va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 25 Februarie 2015
Daca exista contract colectiv de munca care sa prevada bonuri de masa pentru toti angajatii, da, trebuie sa va dea si dvs. bonuri de masa, daca nu, nu.
Nu este corect cum se procedeaza . In opinia mea, suna a discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare intelegere bonuri de masa Mihai_D2 Mihai_D2 M-am angajat la o firma cu salariu mimim si bonuri de masa pentru o perioada de proba de 2 saptamani.La sfarsitul perioadei patronul mi-a dat sa semnez si ... (vezi toată discuția)
Este legal??? Crhysyss Crhysyss Am o nedumerire si poate cineva ma va lamuri. De curand,la noi in firma s-a introdus o noua \\"regula\\":Cine beneficiaza de concediu medical,isi ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa blotunga blotunga Buna ziua! Daca cineva are norma de baza la firma X, si pe baza contractului are dreptul la bonuri de masa, este legal ca sa primeasca doar jumatate din ... (vezi toată discuția)