Buna ziua,
Se poate transfera activul unei II (Intrerpridere individuala) intr-o societate comerciala a carui asociat unic este acelasi cu al II-ului?
Sau sub ce forma se poate face transferul? Asociatul unic vrea sa transforme II-ul in SC.
Va multmesc anticipat!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate face concomitent atat divortul, cat si partajul?
Detinem un apartament cu 3 camere si un altul cu 2 camere la Bucuresti, cel din urma achizitioant in anul 2016 cu credit ipotecar, eu sunt creditoarea, iar sotul este coplatitor.
El nu este de-acord cu divortul in instanta, vrea la primarie, dar eu nu sunt de-acord cu el, fiindca il cunosc zic eu destul de bine, nu as putea supravetui cu el in acelasi apartament pana la solutionarea partajului, care cred ca va dura mai mult, deoarece si-a exprimat dorinta ca vrea sa ma lase pe drumuri, atat pe mine cat si pe fiica noastra, care locuieste in apartamentul de la Bucuresti.
De un an si trei luni suntem separati, am cazut de comun acord sa platim cheltuielile de la apartamentul unde stam impreuna unul o luna, celalalt o luna, la care se adauga si rata de la apartamentul din Bucuresti, dar de luna trecuta el a refuzat sa mai plateasca rata. Pentru apartamentul de la Bucuresti nu a platit o data vreo factura de utilitati, le-am platit numai eu.
Ce ma sfatuiti sa fac? Ce solutii imi oferiti?
Astept un raspuns din partea dvs.