avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate transfera activul unei II intr-o societate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate transfera activul unei II intr-o societate comerciala?

Buna ziua,
Se poate transfera activul unei II (Intrerpridere individuala) intr-o societate comerciala a carui asociat unic este acelasi cu al II-ului?
Sau sub ce forma se poate face transferul? Asociatul unic vrea sa transforme II-ul in SC.
Va multmesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:19, 29 Octombrie 2021
Se poate face prin vanzare cu factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl -> pfa rpsetzer rpsetzer Cu ceva timp in urma mi-am deschis un SRL. Am ajuns la concluzia ca un PFA ar fi fost mai potrivit. Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca nu exista o ... (vezi toată discuția)
Cum pot transforma s.c. in pfa? alynam2013@yahoo.com alynam2013@yahoo.com Buna ziua! Va rog tare mult , am nevoie de ajutor. Am o societate comerciala, unde am 2 angajați si cu mine suntem 3. Precizez ca sunt asociat unic. În ... (vezi toată discuția)
Creditare firma ddctools ddctools Buna, Ca si administrator si asociat unic, am creditat firma pentru a cumpara un spatiu comercial.Daca firma nu mai are posibilitatea de a returna imprumutul ... (vezi toată discuția)