avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie proces ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie proces verbal circulatie auto.

Va multumesc anticipat!
Depinde pentru ce ati fost sanctionat ( viteza, centura, parcare aiurea, accident cu/fara victime...), in functie de asta se intocmesc si contestatiile, nu exista sabloane pe care sa le folosesti si de aceea sunt platiti avocatii ce le intocmesc
Nu exista cerere tip.
Avocatii le redactează chiar dacă nu vreți reprezentare în instanță.
Nu este asa simplu cum pare.
alcoolemie 0.006 %, la testarea agentului de politie, a solicitat analiza la spital si a iesit 0.0000
Buna ziua!

Fiecare contestatie este diferita deoarece fiecare situatie de fapt este diferita.

Cererea trebuie motivata in fapt, in drept si indicat probatoriul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala-victima sunt eu clara84 clara84 acum 3 zile am fost pasager in dreapta intr-un accident rutier.pe scurt,prietenul meu a virat stanga printr-un loc cu linie continua si sina de tramvai si in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, permis retinut tu_tu tu_tu Ce legislatie exista pentru accidentele auto? In afara de codul rutier.....As vrea sa stiu cum se procedeaza in cazul victimei..procedura.... Multumesc ... (vezi toată discuția)