avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiuvi

Activitate ovidiuvi

Răspuns la discuția Corupere sexuala minora
Evident ca singurii care au ramas sunt parintii tipului pentru complicitate.
Poveste !
O fata in varsta de 14 ani aflata in vacanta la bunici este abuzata sexual de un tanar major din acea localitate .Parintii tanarului merg la parintii fetei si ii convinga pe acestia sa permita fetei sa se mute in casa lor pentru a urma cursurile liceale si sa il 'linisteasca dpdv sexual ''pe tanar.. Acesta devine apoi dascal la scoala frecventata de fata si anii trec pana la absolvire si tanarul moare in mod tragic lasand fata in casa parintilor sai, care ii cer acum ,ca si-a terminat "treaba"sa plece .
Intrebare:
Este de sesizat parchetul?
Răspuns la discuția Sentinta civila in cazul FNI
Buna ziua,
Stie cineva cat poate fi amanata oublicarea unei decizii a ICCJ ? Ma intereseaza Decizia nr.2098/4-06-2009 de la I.C.C.J.Buc, fiind parte in dosarul 24632/3/2006.
Multumesc .
Răspuns la discuția Teren folosinta comuna
Buna ziua ,
Imobilul are 16 apartamente din care 15 sunt proprietate privata ,terenul a fost concesionat pe toata perioada existentei cladirii de catre Primarie in anul 1986, parcela are nr top. si inregistrare in CF. Initial am fost 2 familii care au contractat construirea apartamentelor,cu credit prin CEC, ceilalti au fost chiriasi pana dupa 1990.Dupa ce am achitat integral pretul ap. ,familia mea , prin decizie a Primariei a primit in folosinta suprafata de 27.66 mp din suprafata totala a parcelei -nu specifica subsol, casa scarii etc..Suprafata care depaseste '' amprenta'' imobilului este de 68 mp si ar trebui sa constituie trotuarul pentru accesul si circulatia in siguranta a locatarilor. Acesta a fost complet eliminat in spatele imobilului .
Am cerut explicatii Primariei-serv Urbanism si astept vesti de la ei.
Multumesc, mult.
Cu stima Ovidiu.
Buna,
Locuiesc intr-un imobil caruia i-a fost alocata o suprafata de teren mai mare decat cea a imobilului,trecuta in CF.
Consiliul local foloseste jumatate din acest teren pentru a incasa taxe pentru parcare. Este legal?Daca nu , ce se poate face ?