Buna,
Locuiesc intr-un imobil caruia i-a fost alocata o suprafata de teren mai mare decat cea a imobilului,trecuta in CF.
Consiliul local foloseste jumatate din acest teren pentru a incasa taxe pentru parcare. Este legal?Daca nu , ce se poate face ?
Cine a alocat imobilului acest teren? Imobilul este in proprietate privata? Care este situatia juridica a terenului, aveti intabulat dreptul de folosinta pentru teren in CF? Ati cerut socoteala CL pentru faptul ca utilizeaza terenul dvs?
Buna ziua ,
Imobilul are 16 apartamente din care 15 sunt proprietate privata ,terenul a fost concesionat pe toata perioada existentei cladirii de catre Primarie in anul 1986, parcela are nr top. si inregistrare in CF. Initial am fost 2 familii care au contractat construirea apartamentelor,cu credit prin CEC, ceilalti au fost chiriasi pana dupa 1990.Dupa ce am achitat integral pretul ap. ,familia mea , prin decizie a Primariei a primit in folosinta suprafata de 27.66 mp din suprafata totala a parcelei -nu specifica subsol, casa scarii etc..Suprafata care depaseste '' amprenta'' imobilului este de 68 mp si ar trebui sa constituie trotuarul pentru accesul si circulatia in siguranta a locatarilor. Acesta a fost complet eliminat in spatele imobilului .
Am cerut explicatii Primariei-serv Urbanism si astept vesti de la ei.
Multumesc, mult.
Cu stima Ovidiu.