avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INTABULARE ERONATA NR TOPO
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INTABULARE ERONATA NR TOPO

Bunicul meu detine teren in suprafata de 5000 m2 pe care este proprietar tabular.
Un terchea berchea acum ii contesta dreptul de proprietate sustinand ca el este proprietar pe acel teren,desi nu detine nici un act de proprietate.Anul trecut a intrat in parcela bunicului pe o suprafata de 650 m2.
L-am actionat in instanta,aceasta a dispus efectuarea unei expertize topo care s-a realizat.Concluziile expertului sunt urmatoarele:
-bunicul meu detine o suprafata de 3000m2 in CF 25 iar nr top este de 1662.
In urma studierii extrasului de CF si a schitei care a fost intocmita odata cu masuratorile am constatat ca intradevar la nr top 1662 este proprietar bunicul iar folosinta o are alta persoana.Mentionez ca bunicul nu a folosit niciodata terenul cu nr top 1662,el a folosit terenul cu nr top 1665.
In schita de identificare care s-a facut odata cu masuratorile sunt trecuti si vecinii care sunt de fapt identificati in jurul parcelei cu nr top 1665.
Concluzia este ca s-au inversat nr top.
Cum pot realiza indreptarea acestei erori materiale?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pozitionare teren Mihut Nicolae Mihut Nicolae As dori un raspuns, in privinta unui teren intabulat cu nr. topo in CF , pe numele socrului meu, iar altui cetatean i s-a intocmit un titlu de proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare esuata a unui teren Ynnutza Ynnutza Buna ziua, am o noua problema (de fapt este chiar veche) in legatura cu un teren intravilan, care a apartinut bunicilor mei, si pe care mama impreuna cu ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi s-a aprobat intabularea la tot terenul mostenit? ionut daniel ionut daniel Buna ziua,am mostenit un teren de o suprafata de 12700 mp din care 1000 mp curti contructii si .,din care OCOT a aprobat dupa succesiune pentru intabulare ... (vezi toată discuția)