Buna ziua,
am o noua problema (de fapt este chiar veche) in legatura cu un teren intravilan, care a apartinut bunicilor mei, si pe care mama impreuna cu fratele ei (acum decedat) a incercat sa-l recapete prin nenumarate procese in urma carora nu s-a rezolvat nimic. Termenul de recurs la Curtea Suprema este depasit, am inteles ca totusi s-ar putea redeschide procesul daca am avea oproba noua fata de ce s-a prezentat pina in prezent. Problema noastra este aceea de cum am putea afla daca respectivul teren nu a fost atribuit cumva de primarie unei alte persoane. Oricum vazand ce se intampla in tara asta si stiind importanta terenului pentru cineva di respectiva primarie, avem mari dubii ca s-a actionat conform legii. Deci, as dori sa aflu unde ma pot interesa in legatura cu situatia acelui teren, fara a primi un eventual refuz datorat lipsei actelor de proprietate.
Va multumesc.
Daca nu aveti niciun fel de acte cu privire la identificarea acelui teren, trebuie sa apelati la un expert topo in acest sens. Daca aveti identificarea terenului prin nr. top si nr. cadastral, puteti solicita de la Biroul de cf un extras cf pentru a cunoaste proprietarii tabulari ai acestuia.
Numai dupa aceea, consultati un avocat pentru a stabili ce posibilitati juridice si practice aveti pentru atingerea scopului dv.
Succes! ;)