avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Activitate dyana33

Activitate dyana33

Art 205 alin (3) lit. b ......suna asa:
(3) Respectarea termenelor prevazute la alin. (1) este facultativa in urmatoarele cazuri:
b) atunci cand contractul/acordul-cadru respectiv urmeaza sa fie incheiat cu un operator economic care a fost singurul ofertant la respectiva procedura de atribuire si nu exista alti operatori economici implicati in procedura de atribuire;

In conditiile in care Art 206 alin 1 spune ca operator economic implicat în procedura de atribuire este orice candidat/ofertant pe care autoritatea contractantă nu l-a informat încă despre decizii care îi vizează direct candidatura/oferta proprie sau orice candidat/ofertant a cărui candidatură/ofertă nu a fost încă respinsă definitiv de autoritatea contractantă.

Situatie: Au existat doi ofertanti la o procedura. Unul a fost descalificat pe motiv ca nu a prezentat scrisoare de garantie. Pot incheia un contract cu singurul ofertant ramas inainte de termenul de 6 zile?...Pot sa apelez la art 205 alin 3 lit b in conditiile date..chiar daca NU A FOST SINGURUL OFERTANT..asa cum cere art 205 alin 3 lit b.
Cum ati interpreta voi art 205 alin 3 lit b?(mie mi se pare ca nu este deloc corecta formularea articolului).
Răspuns la discuția declaratia la politie
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția declaratia la politie
am dreptul sa merg la sectia de politie si sa cer o copie? Exista vreo posibilitate sa intru si eu in posesia acelei declaratii?
Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie.
O declaratie in care eu am contestat ca semnatura de pe un act este a mea.
Si cum pot dovedi in instanta ca semnatura este falsa....semnatura de care sunt acuzata ca este a mea
Răspuns la discuția computer personal (PC) si laptop
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ Nr. 34/2009 cu privire la rectificarea bugetară pe anul 2009 şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale

DECI!!!!!...se poate achizitiona un computer personal sau un laptop sau o imprimanta(periferic) ?????...asa ma interesa!
Buna ziua!
Achizitia uni computerul personal sau a unui laptop intra sub incidenta legii 34/2009 art. 24? Si daca se poate achizitiona un pc, unde este logica acestei legi si cum se face reducerea cheltuielilor bugetare?
Răspuns la discuția ridicarea popririi
Va multumesc mult tuturor!
Buna ziua!
Am un dosar la executorul judecatoresc si am convenit cu debitorul ca isi va achita suma datorata prin bolete la ordin dar cu rugamintea sa i se ridice poprirea de pe conturile bancare. Cum pot sa solicit asta executorului in scris(exista un exemplu de formular) si ridicarea popririi duce la suspendarea executarii silite?....
Nu am inclus majorari, singurul motiv de respingere a cererii a fost termenul. Dar ma gendeam sa ma adresez direct administratorului judiciar conform art, 49 (2) din lege.
Voi ce ziceti?
Este vorba de procedura generala momentan. Imi cer scuze ca nu am specificat. Dar pana la deschiderea falimentului, mai pot face ceva? Pot sa ma dresez direct administratorului judiciar printr-o adresa? Exista vreun articol in baza caruia ma pot adresa?