11 luni cu executare !Dar probele de sange sunt Total ilegale
Medicul de garda nu a fost de fata doar asistenta singura a facut recoltarea,tot dansa a complectat si buletinul de analize ea a pus parafa(si a dat declaratie si a recunoscut).Recoltarea a facuto dintr-o "branula" montata pe ambulanta!Au fost audiat soferi de pe ambulanta medici asistenti si au declarat (ca nu isi amintesc daca miau montat branula sau nu dar in cazul in care ar fii montato ar fii dezinfectat cu alcool sanitar).Probele au ajuns la IML dupa 4 zile de la recoltare,Prima recoltare s-a facut dupa 70 min , politistu nu a supravegheat recoltarea intre probe a plecat etc.Daca cu atatea nereguli poti condamna pe cineva in romania cred ca nu se aplica codul penal si fiecare judecator "judeca din burta"
Pai tocmai asta e ca asistenta de la urgente a zis ca a facut recoltarea dintrun cateten montat de echipajul de pe ambulata (ea sia amintit ca aveam cateten) Asta e tot ce conteaza si faptul ca medicul de pe ambulanta a declarat ca daca lar fii pus ar fii dezinfectat cu alcool sanitar.Si eu si asistenta care a facut recoltare am zis ca aveam un cateten in mana si proba cu etilotestul nu exista
Pe langa asta sau incalcat si :art3 alin 2,art 6 alin a si d,art 9 , art 10, art 14 alin 3,art 17 alin 1 din ANEXA NORME METODOLOGICE
Toate aceste articole incalcate se dovedesc cu declaratia martorilor sau datele din buletinul de analize
Buna ziua! Pe scurt am condus baut cu o alcolemie mai mare de 0.8 si m-am rasturnat in afara parti carosabile fara victime fara pagube in 2011 am fost condamnat de prima instanta la 11 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Am facut recurs si s-a trimis dosarul spre rejudecare (pe motiv ca nu sunt suficiente probe).Sau reaudiat martori (asistenta care a facut recoltarea a recunoscut ca a facut recoltarea singura si tot singura a complectat si buletinul de analize, mentionand ca medicul de garda nu a fost de fata .Prima recoltare a facuto dintrun "cateten" montat de catre echipajul de pe ambulanta , a -2-a recoltare a facuto cu echipamentul din trusa standard) Au fost audiat echipajul de pe ambulanta care nu isi amintea daca miau montat sau nu un cateten dar in cazul in care lar fi montat ar fi dezinfecta cu alcool sanitar! Acum doamna judecator a trimis la IML sa ne zica ce influenta putea avea dezinfectarea cu alcool asupra probelor ?
Ce sanse am si ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua am fost condamnat la 11 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt o infraciune art 87 alin 1 am facut recurs si am castigat au casat hotararea dar au trimis dosarul spre rejudecare la prima instanta pe motiv ca nu sunt suficiente probe.
Doamna judecatoare care imi judeca dosarul s-a gandit sa reaia totul de la inceput , si a inceput sa citeze martori pt reaudiere care nu sau prezentat i-a amenda a cerut sa fie adusi cu mandat sa verifice functiile martorilor(asistenta medic de garda)
Intrebarea mea este daca nu pot sa fac plangere la CEDO toata chestia asta dureaza de 3 ani!!!Au dreptul sa duca un proces o viata?
Toata chestia asta dureaza de 3 ani nu pot sa fac o plangere la CEDO? Curtea de apel a trimis dosarul spre rejudecare pe motiv ca nu sunt probe !Acum au inceput sa reaudieze martori sa amendeze martori care nu se prezinta sa verifice martori daca au functiile respective(asistena,medic de garda)
Azi a fost prima zi in rejudecarea dosarului! Mia prezenteat din nou materialul de urmarire penala!Ce m-a socat este ca a cerut reaudierea martorilor citati de mine si s-a amanat pana in 03.04.2013 .M-am uitat online la dosar si ce nu inteleg este faptul ca la solutie scrie :" Solutie: lipsă probe" ?(Nr dosar 1154/328/2013) Va rog sa imi explicati?(Multumesc celor care vor raspunde pt osteneala si bun simt)