avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ARt 87 alin 1
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ARt 87 alin 1

Buna ziua am fost condamnat la 11 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt o infraciune art 87 alin 1 am facut recurs si am castigat au casat hotararea dar au trimis dosarul spre rejudecare la prima instanta pe motiv ca nu sunt suficiente probe.
Doamna judecatoare care imi judeca dosarul s-a gandit sa reaia totul de la inceput , si a inceput sa citeze martori pt reaudiere care nu sau prezentat i-a amenda a cerut sa fie adusi cu mandat sa verifice functiile martorilor(asistenta medic de garda)
Intrebarea mea este daca nu pot sa fac plangere la CEDO toata chestia asta dureaza de 3 ani!!!Au dreptul sa duca un proces o viata?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:35, 6 Mai 2013
Plangerea la CEDO o puteti face numai dupa epuizarea tuturor cailor de atac prevazute de legislatia in domeniu din Romania.
Da, plangerea CEDO se adreseaza dupa epuizarea cailor de atac interne iar dvs. inca va judecati.
Instanta are dreptul de a proceda asa cum ziceti.
Depinde si ce a dispus instanta care a casat hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat fara probe ContSters136988 ContSters136988 Am fost implicat acum 5 ani ,student fiind ,intr-un "grup organizat" care se ocupau cu fraude pe internet! Eu nu am facut nimic altceva decat sa scot 200 ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)
Neaudiere in recurs, motiv de revizuire? sam bam sam bam Avand in vedere ca in recurs s-a schimbat incadrarea inculpatului, dar acesta desi prezent in sala de judecata nu a fost audiat, cum se poate cere revizuirea ... (vezi toată discuția)