Va multumesc. Deci, daca s a admis autoritate comuna, si restul au ramas la fel, trebuie sa solicit modificare eroare materiala. Nefiind conexa culpa exclusiva cu autoritate exclusiva ori culpa comuna cu autoritate comuna. Va multumesc.
Buna ziua,
Am o intrebare, va rog frumos: am hotarare divort definitiva, in care este scris culpa comuna, autoritate parentala comuna. Initial, inainte de apelul fostului sot, era culpa exclusiva a fostului sot, autoritate parentala exclusiva pentru mine. Ce s a hotarat diferit, in urma apelului, a fost autoritatea in comun, nu si despre culpa, aceasta ramanand la fel. Intrebarea mea este: cumva s a strecurat o greseala? Nu trebuie culpa exclusiva, autoritate in comun? Sau... Asa este formularea si nu se poate altfel decat asa.
Va multumesc.
Buna ziua,
1. Daca nu se respecta programul de vizita, din partea tatalui, acesta dorind ca saptamana acordata prin intermediul Judecatoriei, in loc de August sa se desfasoare in Iulie, fara acordul meu, ce anume pot face pentru a proteja copilul?
2. Tatal copilului a obtinut credit Prima casa prin acte false. Daca, cumva, prin acelasi parcurs ar putea face pasaport si procura copilului, fara acordul meu, ce anume pot face? Pentru a nu parasi tara, fara acordul meu.
3. Mentionez faptul ca nu plateste pensie intretinere, lucreaza in alta tara.
Va multumesc.
Si sa continui asadar "epopeea" confruntarii: am depus cererea, inainte sa o depun mi s-a explicat senin ca de fapt semnatura mea este identica cu cea din contractul de munca. Well... doua secunde asa, eu nu am semnat nici un contract de munca, avand doar decizia Inspectoratului. Se pare ca va fi munca grea... Bineinteles ca nu am nici o dovada. Sa imi mai bat capul, sau sa las Vointa Divina sa isi urmeze cursul?!? Mi se pare foarte trist ceea ce se intampla...
Va multumesc frumos. Astazi voi depune o cerere la Secretariat. Revin cu un eventual raspuns.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Cum as putea dovedi?!? Eventual printr-o discutie filmata la camera ascunsa... Observ ca merge, dar poate fi constituita proba?
Buna dimineata,
In perioada anului scolar 2006-2007, februarie-august, am muncit ca profesor la un liceu. Conform art.166 din Codul Muncii pentru aceasta perioada trebuia sa mi se plateasca al 13-lea salariu. Acum ma confrunt cu un soi de refuz din partea d-ne secretare, care probabil a semnat in locul meu. In acest caz, ce este de facut? La cine anume va trebui sa apelez? Va multumesc mult pentru raspuns.