Am o intrebare, va rog frumos: am hotarare divort definitiva, in care este scris culpa comuna, autoritate parentala comuna. Initial, inainte de apelul fostului sot, era culpa exclusiva a fostului sot, autoritate parentala exclusiva pentru mine. Ce s a hotarat diferit, in urma apelului, a fost autoritatea in comun, nu si despre culpa, aceasta ramanand la fel. Intrebarea mea este: cumva s a strecurat o greseala? Nu trebuie culpa exclusiva, autoritate in comun? Sau... Asa este formularea si nu se poate altfel decat asa.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
În apel, se poate respinge apelul , se poate modifica parţial, păstrându-se parţial şi considerentele din sentinţa de fond şi se poate schimba în totalitate. Dvs. sunteţi în al doilea caz-s-a păstrat culpa exclusivă a fostului soţ pentru divorţ, dar s-a stabilit autoritate părintească comună, probabil pe considerentul că un soţ rău poate fi un părinte bun.
Va multumesc. Deci, daca s a admis autoritate comuna, si restul au ramas la fel, trebuie sa solicit modificare eroare materiala. Nefiind conexa culpa exclusiva cu autoritate exclusiva ori culpa comuna cu autoritate comuna. Va multumesc.