avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotararea de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotararea de divort

Buna ziua
Vreau sa ineleg si eu ce vrea sa spuna in aceasta decizie si mai exact ultima fraza unde spune de autoritatea parinteasca si despre ultimul termen , ce vrea sa spuna cu indreptarile alea ?
Va Multumesc

Ora estimata: 8:30
Complet: CAMERÃ DE CONSILIU pt. C2-FAMILIE
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: admite in parte cererea. dispune indreptarea sentintei. respinge cererea de indreptare a deciziei tribunalului. cu apel
Document: Încheiere - îndreptare eroare materială 23.10.2013


20.03.2012
Ora estimata: 8:30
Complet: Complet amanari de pronuntare pt.jud. P
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: . Dupa divort, autoritatea parinteasca cu privire la minora va fi exercitata exclusiv de catre mama, reclamanta D.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Scorpionul , utilizator 17:12, 10 Ianuarie 2014
In ceea ce priveste exercitarea autoritatii parintesti instanta s-a pronuntat in sensul ca reclamanta se va ocupa in exclusivitate de copil, adica se va ocupa in integralitate de educarea si cresterea minorului. Celalat parinte nu mai are posibilitatea sa vegheze la educarea si cresterea copilului.
In ceea ce priveste ”indreptarea”, una din parti probabil a solicitat indreptarea unei erori materiale din cuprinsul hotararii, iar cererea a fost admisa partial apreciindu-se ca este intemeiata.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
Marian Senchiu, Avocat
S-a solicitat indreptarea erorilor materiale strecurate la fond si in apel. Indreptarea impotriva sentintei de la fond a fost admisa, cea impotriva deciziei din apel a fost respinsa. De aceea apare ca fiind admisa partial cererea.

Veti primi comunicarea si veti putea observa din redactarea acesteia ce anume s-a indreptat din sentinta.
Va multumesc pentru raspunsuri. Deci sa inteleg ca nu sunt decazut din drepturile parintesti dar este un echivalent adica nu am niciun cuvant de spus . Care este procedura sa obtin custodie cumona. Mentionez ca divortul sa desfasurat in lipsa mea sau unei apararii.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
Scorpionul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns cerere de indreptare eroare materiala+ recurs sore sore Buna seara, In situatia in care s-a depus in (termenul de 15 zile) recurs pentru o succesiune cu iesire din indiviziune, iar dupa depunerea acestuia s-a ... (vezi toată discuția)
Determinarea caii de atac in functie de art 2821 cpc dvni2011 dvni2011 Am si eu o mare nelamurire. Daca intr-o actiune in care reclamantul a cerut daune peste suma de 100.000 lei, iar tribunalul a apreciat, prin admiterea in ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara daniel_fergusson daniel_fergusson Va rog, poate ca cineva imi poate explica partea a 2a din extrasul de cartea funciara: A. Partea I. DESCRIEREA IMOBILULUI \"Unitate individuala\" Se ... (vezi toată discuția)