avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate dorel paraschiv

Activitate dorel paraschiv

Salut,
Viceprimarul din comuna are pe sotia sa angajata a Primariei pe post de agent agricol.
Este corect?
Nu intra in conflict de interese?
Buna ziua,

Am castigat o anulare a unor hotarari ale consiliului local in contencios administrativ.
Judecatoarea a dat drept de recurs in 15 zile de la comunicare.
Se mai da termen de recurs la o hotarare in contencios administrativ?
Discuție contencios
Sunt consilier local .
In data de 30.10.2008 partidul m-a exclus din partid si a trimis o adresa Primariei ca sa-mi pierd calitatea de consilier local.
Intre timp partidul a revenit asupra excluderii si printr-o adresa din Martie 2009 confirma ca sunt membru al partidului.
In Aprilie Primarul a pus pe ordinea de zi excluderea mea din consiliu fara sa ia in considerare adresa din Martie 2009. Aluat in considerare adresa din 30.10.2008. Ce trebuie sa fac in continuare.
Discuție contencios
Ma numesc Parschiv Dorel si sunt consilier local in cadrul unui consiliu local.In data de 30.10.2009 partidul mi-a retras sprijinul politic. Am depus contestatie care mi-a fost rezolvata favorabil si prin adresa 112/ 14.03.2009 se confirma faptul ca sunt membru al partidului. Cu toate acestea Primarul comunei in data de 17.04.2009 pune pe ordinea de zi a sedintei consiliului local aducerea la cunostinta consilului excluderea mea.
Este legal cum a procedat Primarul?
Ce trebuie da fac in continuare?
Răspuns la discuția contencios administrativ
Plangerea catre tribunalul de contencios se poate trimite prin posta?
Se plateste vreo taxa?
:">In urma cu 40 de zile am depus la primarie o cerere privind informatiile de interes public la care nu am primit raspuns. Pentru a primi raspuns trebuie sa ma adresez tribunalului de contencios administartiv? Trebuie depusa plangere? Este vreun formular anume?