In urma cu 2 saptamani mi-am prezentat demisia, termenul de preaviz in cazul meu fiind de 45 de zile. Angajatorul m-a anuntat acum cateva zile ca ar dori incetarea contractului mai devreme de termenul respectiv. Conform legislatiei ce se intampla cu salariul meu? Ar trebui sa fiu remunerat pana la finalul preavizului sau pana in ultima zi lucratoare decisa de angajator?
Buna ziua, as vrea sa va prezint urmatoarea situatie si totodata as aprecia un sfat care sa ma scoata din incurcatura. Mama mea este in imposibilitatea de a se deplasa in urma unui accident vascular cerebral. In urma cu cateva luni am obtinut o procura notariala prin care sunt imputernicit sa ridic in numele ei pensia de la oficiul postal. Problema e ca pensia este virata de catre casa de pensii intr-un cont de card bancar (bancpost), iar cei de la banca respectiva nu imi accepta procura notariala pentru a ridica sumele restante din acel cont. In momentul de fata,desi detin acea procura, sunt intr-un cerc vicios, plimbat de la casa de pensii la banca, oficiul postal si evident retur...Ce as putea face in aceasta situatie?Multumesc.
Buna ziua...Ce se poate face pentru deschiderea unei succesiuni in cazul in care actul de vanzare-cumparare al unui apartament parte a mostenirii, nu mai este de gasit? Multumesc