avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

In urma cu 2 saptamani mi-am prezentat demisia, termenul de preaviz in cazul meu fiind de 45 de zile. Angajatorul m-a anuntat acum cateva zile ca ar dori incetarea contractului mai devreme de termenul respectiv. Conform legislatiei ce se intampla cu salariul meu? Ar trebui sa fiu remunerat pana la finalul preavizului sau pana in ultima zi lucratoare decisa de angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 12 Iulie 2012
Daca angajatorul doreste poate renunta la efectuare zilelor de preaviz ramase .. in acest caz, raportul de munca va inceta in baza art.81 alin.7 C.mun.

Salariul se va achita pana la data incetarii raportului de munca (fie data expirarii termenului de preaviz daca nu se renunta la ceea ce mai este de efectuat, fie la data renuntarii partiale la termenul de preaviz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie articol din codul muncii mariamarineci mariamarineci Buna ziua, In ce conditii poate inceta un cim conform art 55 lit b si in ce conditii poate incetat conform art 81 al 7? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Incetare cim conf art 81 alin 7 anieta anieta Buna ziua inca o data, Revin cu o alta intrebare, cu privire la incetarea CIM conf. art 81 alin 7 din Codul Muncii: Se poate face incetarea CIM a unui ... (vezi toată discuția)
Vreau sa demisionez costelbog costelbog Lucrez la o multinationala si sunt angajat pe o perioada determinata de 3 luni. Am acum 2 luni si 2 saptamani si vreau sa plec.Am gasit in alta parte si nu ... (vezi toată discuția)