avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate gmd legno srl

Activitate gmd legno srl

Răspuns la discuția bilet la ordin contestat
da am extrasele de cont cum ca am platit 80% din valoare, nu avem un contract la baza livrari, iar banca in momentul plati biletului mi-au spus ca un bilet emis cu data scadenta poate fi bagat la plata pana la 2 ani de la data scadentei,am fost si la politie , am vrut sa ii fac plangere penala pentru inselaciune sau abuz de incredere, dar nu se poate e caz civil mi s-a spus.
va multumesc pentru promtitudinea cu care mi ati raspuns
buna ziua
am dat bilet la ordin cu scadenta in ianuarie ca si garantie la o firma , intre timp am platit 80% din bilet prin banca, lui ia ramas biletul dat si in luna mai mi l-a bagat la plata in banca , am refuzat sa il platesc deoarece era platit 80% din valoarea biletului si am intrat in cip , dupa cele intamplate m-a sunat si m-a amenintat ca imi face proprire pe cont datorita restantei neplatite, poate sa vina sa imi faca proprire pe cont ?
va rog sa imi da-ti un raspuns cat mai repede cu putinta .
va multumesc.
Răspuns la discuția numere rosii expirate
Eo am risolvat problema in 60 zile cu amenda amm. 800 ron. Te duci o dai un telefon la politia care a facut proces verbal ceri nr. dosar si numele procuror. Te duci da procuror ceri dovada de condudere pentru 30 zile si te roghi ca termine mai rapid dosar. Dac vrei dai esame 13 su 15 de redobandire permis asta te scote 30 zile mai scurt (eo l'am facut nu e greu )problema este ca trebuia ca dai esame in Oradea si te duci in timis pentru dovada si cerere de reducere.
Suces
Răspuns la discuția problema cu numeri rosi expirate
nu este o persoana sau un avocat care sa ma imi explice daca se poate ataca legea cu convantul expirat nu este egal cu cuvantul fals
Răspuns la discuția problema cu numeri rosi expirate
multumesc dorians
dar ma apare foarte ciudato ca infratiune cu numeri expirate sa fie bagat inpreuna cu cine are adeverat folosit pe
masina numeri fals si nu am gasit in codul rutier infratiune in care fac diferenza intra doua casuri
Buna ziua, numele meu este Danilo ,mi-a retinut permisul de conducere deoarece in data de 10.03.2009 duceam la mecanic o masina care ii fusese numere expirate,in schimb mi-a dat o dovada in care mi-a scris ca am condus un autovehicol cu numere false , dar numerele nu erau false erau expirate, doresc sa mai mentionez ca sunt de cetatenie italiana.de la retinerea permisului au trecut deja 45 de zile , si mi-au comunicat ca dosarul nu l-au trimis la procuratura deoarece asteapta sa imi vin cazierul de la Bucuresti.Nu am cazier in Romania si am verificat in legea rutiera si in dictionarul roman ca "fals" nu corespunde cu" expirat", cred ca de fapt nu trebuia sa ma bage in art 85(1-2)
Va rog sa imi dati daca puteti un raspuns cat mai repede cu putinta.
va multumesc
Răspuns la discuția numere rosii expirate
Buna ziua, numele meu este Danilo ,mi-a retinut permisul de conducere deoarece in data de 10.03.2009 duceam la mecanic o masina care ii fusese numere expirate,in schimb mi-a dat o dovada in care mi-a scris ca am condus un autovehicol cu numere false , dar numerele nu erau false erau expirate, doresc sa mai mentionez ca sunt de cetatenie italiana.de la retinerea permisului au trecut deja 45 de zile , si mi-au comunicat ca dosarul nu l-au trimis la procuratura deoarece asteapta sa imi vin cazierul de la Bucuresti.Nu am cazier in Romania si am verificat in legea rutiera si in dictionarul roman ca "fals" nu corespunde cu" expirat", cred ca de fapt nu trebuia sa ma bage in art 85(2)
Va rog sa imi dati daca puteti un raspuns cat mai repede cu putinta.
va multumesc