va multumesc pt raspuns !
...In acest caz dvs spuneti ca tatal chiar daca face dovada ca apartamentul a fost platit de el integral pt si in numele copilului va fi evacuat din locuinta?
Mama neavand nici un venit ..
Buna seara ,da intre de partaj ..Mama nu are loc de munca dar isi doreste sa ramana in apartamnt cu copilul .Tatal,vrea si el apartamentul si copilul ,dar acesta face dovada ca el a platit apartamentul pe numele minorului de 4 ani .
Se da urmatoarea speta : Sotia da divort de sot, unde solicita evacuarea tatalui, desi acesta face dovada ca el a platit apartamentul pentru numele copilului .Tatal are servici si a fost procurator de fonduri (confrom contractului notarial )pt apartamentul care este pe copilului. Mama din pacate nu are loc de mumnca .
Cine va ramane in apartament ?....ambii parinti vor sa locuiasca sep cu copilul
Buna ziua ,sunt anagajat la D.G.A.S.P.C Vaslui ,actualmente sunt in concediu de maternitate ce se termina pe 17 mai 2013 . Dupa finalizarea maternitatii intentionez sa-mi dau demisia . Va rog sa-mi spuneti trebuie sa stau 15 zile in preaviz dupa terminarea maternitatii ?
Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de leasing ne-a presat sa platim taxa de prima inmatriculare in cuantum de 150 mil. Care este procedura de recuperare a taxei? ( daca este vreo sansa de recuperare?)
Va rog sa-mi spuneti ce coduri Caen trebuie sa aiba o firma care intentioneaza sa furnizeze apa si sa intretina canalizarea dintr-o comuna /oras ?
Ce atestari /acreditari trebuie sa solicite ?
Buna ziua ,sunt administrator al unei societati comerciale si intentionez sa achizitionez un apartament pe firma .Intrebarea mea este daca voi recupera tva-ul in conditiile in care vanzatorul este persoana fizica ??