Buna ziua,
Daca pe un contract este aplicata stampila altei societati comerciale poate fi considerat nul? Daca da,care este legea care reglementeaza acesta situatie?
Buna ziua,
In anul 2011, fiind o firma nou infiintata si avand nevoie de marfa din comunitate, nefiind inca inscris in registrul operatorilor intracomunitari, am adus marfa prin intermediul firmei unei cunostinte. I-am platit in avans, suma care l-a randul lui a platit-o firmei intracomunitare.Mentionez ca ne-am intalnit in fata ancii in ziua platii unde i-am inmanat banii.Transportul l-am platit eu. Marfa mi-a fost facturata apoi, lunar, moment in care am platit TVA-ul aferent facturilor si un adaos de 1%. Pt. platile acestea am primit chitante sau au fost efectuate prin banca. Problema este ca nu mi s-au eliberat chitante pe banii platiti inainte. Am tot fost amanat, ca este plecat din tara, ca are diverse probleme dar o sa le faca. In momentul de fata refuza pur si simplu sa-mi emita chitantele. Cui trebuie sa ma adresez in aceasta privinta?
Buna ziua,
Doresc sa va cer informatii referitoare la citatia pentru procedura insolventei pe care am primit-o. Respectiv :
1.Daca am facut o cerere pentru acordarea unui alt termen trebuie sa ma prezint la tribunal la data din citatie?
2.Creditorul este o societate de leasing, careia i-am facut cerere scrisa de reziliere in nov. 2008. Cererea a fost respinsa si s-au emis facturi pana in luna februarie, desi i-am contact si telefonic sa ridice masinile pt. a nu se mari creanta. Intrebarea mea este daca putem contesta suma pt. care s-a introdus cererea pe baza cererii facute de catre noi? Mentionez ca la acea data suma nu atingea valoarea prag si era in intarziere de plata cu 25 zile.
Va multumesc.