avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate dunare

Activitate dunare

buna ziua, imi puteti da un nr de lege, o norma pentru aceasta ne-valabilitate: daca 6 luni nu s-a intamplat nimic? executatea silita a fost instiintata in 27.01.2017, am depus o contestatie, iar azi , 9.01.2018 cand am fost chemata in judecata de top factoring. in intervalul 05.2017 - 9.01.2018 nu am primit niciun alt fel de document referitor la aceasta executare.
Răspuns la discuția poprire pensie invaliditate
Multumesc.
In mai, dupa publIcarea intrebarii, am facut cerere de reprimire a pensiei prin posta. Inainte de a va citi raspunsul si inainte de a avea certitudinea ca e bine sau nu, pur si simplu, cu mintea mea. Va multumesc pentru amabilitate si sfaturi.
multumesc, dar este legal ca executorul judecatoresc sa dispuna masura popririi daca legea spune altceva? am avut deja cateva 5 luni popriri, se pot recupera acesti bani?
Am o poprire de catre Top Facoring pe pensia de invaliditate de 520 lei. Este legal sa am poprire pe pensia acest tip de pensie?
multumesc mult,
am cercetat si eu si acest nr este suspect, nici la orange nu se stie de el, sunt convinsa ca este o frauda, am sa iau masurile necesare. o z buna si mult spor!
buna ziua, am fcut un credit la (editat) si mai aveam si un card de cumparaturi in 2007. In 2010 mi-am pierdut serviciul si nu am mai avut niciun venit. am platit ocazional, cand am putut. acum am o pensie de boala de 400 lei, cu care abia ma descurc pt facturil curente. rata la banca nu am mai platit-o din 2011, cred. Am primit acum o notificare ca doosarul meu este la cabinet avocat (editat), sunati urgent la.. inutil sa spun ca la acel telefon nu raspunde nimeni. Ce sa fac? ce mi se poate intampla? . creditul a fost facut pt nevoi personale, fara girarea casei. Mi sepoate eventualpune poprirepe pensie (care e de boala, cu revizuire anuala la comisie, deci nu stiu de la un la la altul daca voi mai primi)

am verificat pe net nr. dat, apare in legatura cu o sere de inselatorii.nr.cabinetului d=nei avocat este altul. ce sa fac?
Am depus de curand suma de 60 ron in contul unei societati comerciale. Mi s-a cerut la Banca Carpatica sa declar provenienta banilor pentru a putea face depunerea. Am mai efecutat astfel de plati, la alte banci si mi s-a cerut doar buletinul si sa spun ce reprezinta plata, operatiunea fiind facuta direct la casierie. La Carpatica a trebuit sa completez un formular cu datele mele, sa declar de unde am eu banii de transfer si apoi cu declaratia, copia CI si banii sa merg la casa. :O Timp consumat pt o operatiune care nu dureaza la alte banci mai mult de 5 minute. Stiu ca ar trebui declaratie pt o suma mai mare de 10.000 Euro, nu pt 60 ron. E normal asa ceva? Mi s-a spus ca asa e directiva Bancii Nationale.X-( D-l Isarescu isi incepe ziua verificand de unde am eu 60 ron? Sa il intreb direct pe el?#-o
In perioada ian- aprilie am avut un contract de munca pe perioada determinata. Din partea mea nu a existat nicio cerere verbala sau scrisa de prelungire a contractului, acesta urmand sa expire de drept la data de 30.04.2012. La acea data m-am dus sa predau cartela de acces in firma, iar secretara m-a pus sa semnez o decizie pe are scria ac aceasta incetare de contract se face la cererea mea, cu art 56.i. Am subliniat ca eu nu am facut nicio cerere, ca se termina de drept perioada de contract pe care nu doresc sa o innoiesc si mi s-a raspuns ca asa e mai bine pt mine? Am urmarit modele de decizii si vad ca arata alt fel ca text si formulare. Cum este corect? Am dreptul sa ma inscriu la somaj si sa iau ajutor somaj in acest caz? Daca nu, ce mai pot face pentru a contesta aceasta decizie?
multumesc